Tuesday, 29 May 2012

Serius Cool - Kad Kahwin Paling Hipster (7 Gambar)


Moden! Hipster!

Kad kahwin ialah benda paling aku benci pasal hal perkahwinan. Nak buat gaya sendiri takut orang tua tak suka. Buat gaya default kita pulak rasa tak puas hari. At the end of the day kena find solution somewhere in the middle. So when I see kad kahwin milik salah seorang pembaca Blogserius dibawah aku impressed. Memang lain dari kad kahwin konvesional orang Melayu. Kad kahwin aku pun jenis default gila. LOL.

Kalau berminat mahu rekaan kad kahwin yang moden dan tidak skematosa sila ke Kahwinshop untuk tempah.

Thanks Alon pasal jemput majlis kawin. Sedap makan aku burp!








32 comments:

  1. hipster melampau2 aku tengok..

    ReplyDelete
  2. buatla kad kawen canggih macamana pun, last2 orang akan bakul sampahkan juga. seriously ada ke org yg ada hobi kumpul kad kawen org lain? forever alone...

    blog oh hipfags

    ReplyDelete
  3. Kesian buat hipster awesome tapi kena buang gak T___T

    ReplyDelete
  4. obe, kad yg ni lg osem!


    http://kukukata.blogspot.com/2012/05/kad-kahwin-macam-kertas-soalan-spm.html

    ReplyDelete
  5. orang gemuk memang suke hipster2 ni bg menutup kegemukan beliau.

    eh terase?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sounds like joo is jelly. mesti kau ni foreveralone

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. aku cakap secara general......aku x forever alone pon...aku playboy...aku hensem...pret sana sini...haha

      Delete
    6. sesuai untuk obe~

      https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560761_403332619711831_189033017808460_1189523_2127179523_n.jpg

      in B4, kurosagi is forever alone~

      Delete
    7. kurosagi gua ada produk baek punya utk insan2 forever alone macam kau... nama dia tenga...

      btw ikan bilis kau pasal apa delete2 komen?

      Delete
    8. test kelajuan captcha tahap saiya

      inb4 'captcha obe cam taik'

      Delete
    9. thanks bro Prince of Noob, itu barang COD ke pos ?? klu bleh, gua tak nak COD, pos mahal boleh bayar~ COD lagi mahal nak upah orang ambikkan~

      Delete
  6. Pakai je kertas biasa2 je..

    ReplyDelete
  7. Ada kad kawen yg serius cool saya penah tgk, kad yng berkonsepkan pasport Malaysia.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Kad ni berkonsep biasa je. Gambarnya yg tema hipster. Kalu kd hipster, rupa macam telegram zaman dulu. Msg pendek je. "Balik Mak sakit" "Balik segera atuk meninggal" in this case "Datang kenduri kami" haha

    ReplyDelete
  10. ooo ada kad kawen ekk??? lama tak jumpa

    ReplyDelete
  11. "never go full hipster, remember that, son."

    ReplyDelete
  12. hipster....hipster everywhere....
    baik jempot pakai mulut jek...

    ReplyDelete
  13. serius tak paham budaya2 nak berhipster bagai ni...nak tunjuk masing2 lebih cool agaknya..
    what's wrong of sticking to the traditional kad kawin?
    lagi cantik and sweet kot...

    ReplyDelete
  14. ni la org kiter,bab mengkritik memg terbaek...

    ReplyDelete
  15. kad kahwin yang murah boleh cari kat sini. cun-cun pulak tu Kad Kahwin Murah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails