Monday, 21 May 2012

Serius Konsep - E-Board : Meja Seterika Paling Genius (7 Gambar)


Cepat buat sekarang!

Mengiron baju ialah benda yang paling aku lemah. Seb baik ada Miss Mean yang pandai iron baju. Luckily for her aku hanya iron baju sebulan sekali kalau ada function. But I wish ada meja seterika yang lebih mesra pengguna. Meja yang memudahkan iron seluar dan lengan baju. Tak adalah asik terkelepet dan mengakibatkan rage.

E-Board ialah konsep meja seterika mesra pengguna yang sepatutnya telah dihasilkan berdekad lalu. Ianya rekaan Mohsen Jafari Malek seorang pelajar dan menjadi salah satu konsep yang bertanding didalam iF Design Talents tahun ini. Permukaan meja seterika E-Board boleh diubah mengikut kehendak pengguna. Bila mahu iron baju ia berubah menjadi bentuk baju. Bila nak iron seluar ia terbuka bagi memudahkan tuga menyetrika seluar. Diharap beliau menang dan konsep ini menjadi realiti. Rekaan Mohsen Jafari Malek just make sense. GENIUS!






Laporan asal Yanko


21 comments:

  1. noharooom lagi menyusahkan ada la nak kena masuk2 baju seluar kat dalam setereka board tu... nak setereka lagi senang, letak je baju seluar bawah tilam sebelum tidur... esok bangun pagi confirm tak payah streka dah...

    blog oh sterika

    ReplyDelete
  2. pakai hair straightener je..

    ReplyDelete
  3. Apa jantina model dia ni..? Keliru betul. Nak kata ompuan x. nak kata lelaki of coz laa tak.. Hmmmm

    ReplyDelete
  4. stylo...
    @amilism.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro xpayah lah nak promote2 macam mengemis.anggap je kata2 aku ni membina.ko komen cam biasa sudah

      Delete
    2. Ya...sila kasi sepuloh sen kat amilism. Sorang lagi truloser mcm Prince Of Noob

      Delete
  5. cmna nak masukan baju tu?lg byk keja...kena cabut lak menatang tu

    ReplyDelete
  6. Serius genius! Aku sokong konsep E-board ni!

    ReplyDelete
  7. too bad hipsters can't use this. their damn skinny jeans won't fit the board.

    ReplyDelete
  8. muke mcm jamban!
    si budak mana pulak ni yg komen promo dia punye blog.
    amilism21 <<jamban

    ReplyDelete
  9. actually kan, iron atas meja lg senang. besar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails