Saturday, 26 May 2012

Serius LOL - Mai England Too Powderful Liao


Hehehe...





27 comments:

  1. hoh aku nak pegi la macam ni

    ReplyDelete
  2. ?? xphm..kenapa gmbar kat ats ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila belajar engrish lagi dengan mahyuddin

      Delete
    2. http://engrish.com/ link untuk jadi panderr macam Muhyiddin

      Delete
  3. betul la eja macam tu... dia bukan maksudkan air-cond, tapi air-continental...

    blog oh air-cont

    ReplyDelete
  4. Obe duduk kat Taman Ehsan

    ReplyDelete
  5. bodo punya obe, mcm la blog dia ni perfect sgt. suka buat lawak atas kelemahan org lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni siyes..klo xsiyes obe xkongsi.. keh3..

      Delete
  6. try harder bro..just a small misspelling does not make it funny...

    ReplyDelete
  7. So cheap and tasteless.
    Blog ni pun kekadang banyak jugak typo.
    Grammar pun kekadang berterabur.
    Past tense pun kekadang tak reti pakai.
    Dah nak berlagak...

    ReplyDelete
  8. luckily it's not air-cunt *insert-sarcasm-face

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. powderful bole la pulak... obe oh obe... ko ni mcm bercakap depan cermin la hoiii...puuuiiii

    ReplyDelete
  11. oooo....taman ehsan...dekat dah tu...hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails