Thursday, 24 May 2012

Serius Cool - Jersi Chelsea 2012/13 (10 Gambar)


Jersi Bolasepak sebenar

Ini baru dinamakan jersi juara. Jersey juara sebenar ada GOLDEN dan tiada rekaan fabrik seperti alas meja. Sangat awesome dan bersesuaian untuk juara Eropah musim ini. Kepada glory hunter yang baru jadi FANS Chelsea 19 haribulan yang lepas silalah beli dan kemudian cakap;

"Saya dah sokong Chelsea sejak zaman Bjarne Goldbaek, Jesper Grønkjær, Dan Patrescu dan Albert Ferrer lagi.. sumpah!







Laporan asal Chelsea


31 comments:

  1. fabric towel good morning.yeah nice

    ReplyDelete
  2. aku support dari zaman tinkerman. sumpah hehehe

    ReplyDelete
  3. fabric tak penting yg penting juara. kalau pakai sutera 1 piala pun tak menang buat apa.

    ReplyDelete
  4. "Saya dah sokong Chelsea sejak zaman Bjarne Goldbaek, Jesper Grønkjær, Dan Patrescu dan Albert Ferrer lagi.. sumpah!

    bila bukak cerita sape tu gianluca vialli, ed de goey,sam dalla bona,tore andre flo,celestine babayaro,perliugi casiraghi,jodi morris,marcel desailly seekor pun takde point hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini sebelumku google.

      gianluca vialli - kenal, player-manager yg best.
      ed de goey - uish nama pelik nih mmg aku kenal sgt. boleh sama tarafkan dia dengan seaman.
      sam dall bona - ?
      tore andre flo - tak minat
      celestine babayaro - tak minat
      jodi morris - ?
      marcel desailly - kubu kuat chelsea, mentor john terry.

      sebelum era abramovich, abangku fenbui arsenal asyik dok cakap chelsea memang dah kelab yang kaya tapi tak sekaya manure.

      aku mula minat chelsea dengan terserlahnya Lampard masa tahun pertama abramovich. mungkin media hype pasal chelsea banyak membantu aku suka team nih lagi.

      sebelum nih haram aku suka team bola, lebih2 lagi fenbui manure lompat terkinja2 kat skola dok citer pasal kehebatan manure. mana mungkin aku minat team setan merah.

      Delete
    2. sbb chelsea laa aku minat bola ... go blues and thanks drogba ...

      Delete
  5. Torres?.hmmm....shud b drogba kat situ,da real hero
    Btw...seyes kool mcm mat kool kwnku...
    Mst bl nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. drogba season depan dh takde...takleh la jadi model...:)

      Delete
  6. ah shit...
    knpe tade bintang mcm man city n klntan? lol

    ReplyDelete
  7. gua dah sarung! lembut sejuk pergH! hanya club power yang ada jersey power! www.facebook.com/MALAYSIABLUESARMY

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kau sarung tu jersey downtown tak payah sembang kemas la.. KTBFFH tapi pkai jersey tiruan.. typical faktard supporters..

      Delete
    2. WAHAHAH meh la jumpa dan pegang jersey JUARA ni hahahaah

      Delete
    3. KAHKAHKAHKAH. jersey juara? KAHKAHKAHKAHKAH..
      brapa kali dah menang CL? KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH..

      nanti kt patch tu nk letak brapa? 1? KAHKAHKAHKAHKAH..

      >bukak page MBA
      >ramai budak bodoh comment pasal bola
      >budget lahir england
      >kesian

      KTBFFH! KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!!

      Delete
  8. pergh ada fernando torresshole tu... ok layak jadi kain pengelap najis

    blog oh chelshit

    ReplyDelete
  9. sy sokong che sejak zaman puba lagi :p

    ReplyDelete
  10. Tak complete cite kalau tak selitkan gullit & gianfranco zola..

    ReplyDelete
  11. sunggoh hodoh dipakai jika sipemakai adalah buncit.

    ReplyDelete
  12. nk beli sesatu la..mcm cool jer..

    ReplyDelete
  13. 1st time menang cl.. kecian.. patch bpl still putih..kecian..

    ReplyDelete
  14. Kat lambang nampak terbaek...yg lain hampir sama jer dgn yg lepas.....taun depan mesti jalur menegak plak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails