Monday, 3 November 2014

Serius - Miss International Queen 2014 : Pertandingan Ratu Cantik Trangender Dunia (17 Gambar)


TRAP!

Tiba masanya untuk acara tahunan Miss International Queen berlangsung di Thailand. Ratu Cantik Trangender seluruh dunia menyertai pertandingan ini untuk menobatkan negara mana mempunyai trap yang paling power. Tahun ini wakil Malaysia not bad tetapi seperti biasa wakil dari tuan rumah Thailand adalah favourites. 




Sumber Miss International Queen

29 comments:

  1. Wow, Malaysia hantar sampai 2 orang peserta ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah ianya bermakna Malaysia ada 2 kali lebih ramai transgender berbanding negara lain???

      Delete
    2. hidup bobo...

      Delete
    3. Tahun depan bobo bertanding

      Delete
  2. Replies
    1. Kalo dorg buka sluar dpn ko, tgk ko blh fap lg ke x. LeL.

      Delete
  3. AKU NMPAK TITS

    ReplyDelete
  4. lelaki bertetek...3 November 2014 at 14:10

    Wakil vietnam paling huduh...

    ReplyDelete
  5. Japan and Malaysia FTW!!!!

    ReplyDelete
  6. hm selalunya nama hendra ni indon. apsal kat malaysia ada terselit

    ReplyDelete
  7. Spain nampak PUTING!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan aurat pun... dia tetap jantan... hahahah....

      Delete
  8. Mak ai...lawa2 beb...tapi pandai atau petah berkata2 ke?

    ReplyDelete
  9. Kalau menang ni boleh dapat title Datuk ni

    ReplyDelete
  10. No 14 Nicaragua tu sape boleh edit jadi datin seri rosmah mansur??

    ReplyDelete
  11. Orang JDT. kahkahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  12. Memang hebat SIMKAD ini...
    Reload RM30, Free data 1G percuma...kredit masih KEKAL Rm30...ini bukan gurauan....ini betul2 menakjubkan...
    Bukan itu saja....simkad ini juga memberikan anda pendapatan pasif tiap bulan...HEBAT BUKAN.....
    Nak hebat lagi seperti kami.. Mari daftar FREE di website kami. Kami akan memberi ilmu pendapatan pasif secara PERCUMA kepada ANDA!!
    Sila click url dibawah untuk info lebih lanjut....
    Atau tinggal kan no hp anda....

    http://bit.ly/1GF3Mk3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails