Tuesday, 25 November 2014

Serius LOL - Teknik Menipu Dalam Peperiksaan Paling Godlike Di Jepun


LMAO

Tak tahu dari filem mana tapi teknik seludup toyol yang dipaparkan memang gigih.




13 comments:

  1. 20th century boy.. Pertamax!!

    ReplyDelete
  2. Apaka anda ingin tau tentan angka togel yang akan keluar silahkan hub EYANG WORO MANGGOLO Atau AK : 012789 KLIK DI SINI
    angka yang di 082-391-772-208 berikan akybenar2 jebol langsung 6D tak saya sangka saya menang 250 jt sudah 3 kali putaran berturut-turut saya menang sudah banyak yang lain tapi tidak ada bukti hanya eyang lha yang bisa membuktikang angka nya eyang saya sangat berterimah kasih eyang

    ReplyDelete
  3. kalau kantoi meniru di Jepun, memang boleh merana hidup.
    ada sorang member saya yang kena 'repeat-year' hanya kerana kantoi meniru dalam exam.

    ni pengalaman studi di jepun dulu. kesian pun ada... dia meniru dalam subjek english, which is the most-difficult paper la dlm pandangan diorang.
    org jepun ni susah sket nak skor dlm subjek english...

    ReplyDelete
  4. kalo pakai bluetooth headset kan lebih tersembunyi..huhu

    ReplyDelete
  5. Hi, lets make USD$25 in a s ingle click ---------> http://peruserpaid.com/?ref=36355?

    ReplyDelete
  6. ni citer cina la babi!

    ReplyDelete
  7. http://payhmm.com/?ref=8633 ini semua poyo

    ReplyDelete
  8. nama movie ni That's Cunning! Shijo saidai no sakusen (1996)
    best cita ni

    ReplyDelete
  9. http://peruserpaid.com/?ref=53938...tumpang ye

    ReplyDelete
  10. Tidak ada gunanya mahu meniru.. sama juga tidak ada pengetahuan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails