Friday, 7 November 2014

Serius Cool - Figura Aksi Contra (9 Gambar)


Hnghh!

Contra ialah video game yang paling susah tetapi sangat best zaman 8 bit. Gunakan Konami Code untuk 30 nyawa. Kini ada figura aksi dua watak utama permainan komputer lagendary. Good news is memang nampak bad ass lengkap dengan senapang peluru tabur. Bad news? Not for sale anymore. Shame.




Sumber MintConditionCustoms


10 comments:

  1. nampak mcm arnold dgn sylvester stallone...

    ReplyDelete
  2. Game lejen. game 5 kupang dulu2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dulu2 lg bru 20sen.

      Delete
    2. zaman aku dua kupang ja

      Delete
  3. Aku main game ni kat NES 8-Bit. Contra dan Super Contra memang antara game paling legend & susah nak habiskan semua level. Co-op dgn adik sampai bergaduh sebab berebut power-up. Tapi zaman dulu sebelum ada internet mana la tau ada cheat utk dapat 30 nyawa tu. Tapi berkat usaha tangga kejayaan, habis jugak. Ending dia memang cool...


    main game ini

    ReplyDelete
  4. you got two muscular guys, armed to the teeth. they can jump in an impossible to do move whilst accurately shooting the enemies with their infinite ammo.

    but just get a light tap from the enemy, the same muscular guys will die by performing a backflip move.

    realistic? nope. but it doesn't matter. when you're having so much fun, to hell with realism, right?

    ReplyDelete
  5. dulu nak beli console game micro genius ni punya la mahal gila main game ni pakai tape memang terbaikkk sapa2 yg ada game ni dulu2 era tahun 80an dia memang anak org kaya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails