Wednesday, 19 November 2014

Serius Klasik - Iklan-Iklan Klasik Ketika Malaya Masih Belum Merdeka (11 Gambar)


Wow!

Amazingly design rekaan iklan-iklan oldskool ini lebih kemas dan cantik. Tak macam iklan barang kuatkan kotel dan produk kecantikan meleis yang berlambak di pasaran. 





12 comments:

  1. wah..penumpang beca tu mcm comeii jek.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tak tengok cicit dia lagi!!

      Delete
    2. Body lentik, nenen kecik

      Delete
  2. ini semua agenda yahudi hendak menjatuhkan islam

    ReplyDelete
  3. kalau singapura diorg memantat kat atas parking bay

    ReplyDelete
  4. yup, Malaya dulu lebih bersopan santun, tak macam sekarang, contoh komen-komen atas, peace yaw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaya dulu tak reti main peace yaw mcm anon di atas ni.. Assalamulaikum..

      Delete
  5. Wah dulu iklan banyak guna gambar2 kartun mati ye..sekarang semua real dan benar2 terjadi ye..

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah!

    Sangat-sangat klasik... Thanx bro...

    http://mohdalizal.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails