Monday, 7 October 2013

Serius LOL - #OhMyMalay : Kedai Gunting Rambut Dengan Nama Paling WTF


What is this?

Apakah kebangangan ini.......... 




Laporan asal Twitter FaraahWong

23 comments:

  1. siapa first dia bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamu first, kamu yg bangang. tahniah

      Delete
    2. kau reply komen first, kau double bangang

      Delete
    3. ^ komen di atas tak valid.
      Tiada sesiapa yg meletakkan syarat bangang untuk komen reply
      kecuali komen yg teratas.
      Kerana itu yg teratas itu, bangang.

      Delete
    4. Orang atas aku ni gay memang vangang

      nak bisjut kuat?

      Delete
    5. sila bangang kan diri anda sebelum anda di bangangkan

      Delete
  2. Tipikal Melayu pasca DEB. Semua ejaan Bahasa Melayu nak diubah ejaan kepada ejaan ala-English supaya nampak trendy. Padahal English sendiri pun tak kemana jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo. kalau kau pergi indon kat sana pun ubah ejaan. kat china pun sama. kat mana mana pun sama. kau bodo merendahkan bangsa sendiri

      Delete
    2. namapun sylarius....bongok!

      Delete
    3. Apabila kuali mengata punggung periuk hitam legam , tak sedar diri .

      Delete
    4. mak bapak aku orang kaya.tak macam kau.tau apa.hahaha

      Delete
    5. kalau ak kayaaa

      Delete
  3. fakap all.. melayu all the best

    ReplyDelete
  4. nama bukan main tip top.. kualiti servis... level melayu

    ReplyDelete
  5. senjata berfikir

    ReplyDelete
  6. Anuar ibrahim paling bangang

    ReplyDelete
  7. korang semua memang bitch,

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum

    ReplyDelete
  9. Waalaikumsalam.. :)

    ReplyDelete
  10. Baru bukak ke ape ni ? 3 tahun kat sane tak pernah nampak pun.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails