Wednesday, 2 October 2013

Serius Kreatif - Poster Bertemakan Liverpool FC (6 Gambar)


YNWA!

Tahun ini Liverpool nampak lebih senonoh dari Manchester United. Dave Will seorang pereka grafik yang meminati pasukan bolasepak ini menghasilkan poster berdasarkan keputusan perlawanan Liverpool di dalam liga EPL musim ini. Very nice poster. Jika anda peminat Livepool sila follow blog beliau dan lihat karya baru setiap minggu. 


Thanks @idzwanabdullah  for the tip




Laporan asal Dave Will

18 comments:

  1. saya tak bodo
    saya tak bodo
    saya tak bodo

    mat yo dayus
    mat yo dayus
    mat yo dayus

    you'll never walk alone JDT

    harimau selatan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harimau makan taik tmj

      Delete
    2. kelantanis butthurt?

      Delete
  2. GGMU GGMU GGMU

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tggu season abeh dlu bai.. jgn bangga sgt.. kita tggk..

      Delete
  4. munyet no 12 kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko bahan mcm da abis season! betapa bodohnya ko neh..

      Delete
    2. bodoh! bangang pnye budak! otak takde! letak kt pepet mak!

      Delete
  5. Butthurt, butthurt everywhere. :D

    ReplyDelete
  6. puak2 liverpool dok syok Sturridge dulu dia main ngn kelab mana?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelab mana tak la sebagus macam sekarang ni,kelab lama tu pinggirkan dia

      Delete
  7. GGMC GGMC GGMC 4-1

    ReplyDelete
  8. Walk on, walk on with hope in your heart
    And You'll never walk aloneeeeeeee
    You'll never walk alone.

    ReplyDelete
  9. just see at the end of the league.. lol.. speak to the wall

    ReplyDelete
  10. mungkin musim ni liverpool,arsenal atau spurs plk pegang takhta liga..

    ReplyDelete
  11. respect liverpool ngn arsenal walaupun aku tak sokong dua kelab nie. kalah pun rilek jer. nie tak baru menang uefa cup dah claim champions of europe. kalah bende biase laa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails