Sunday, 13 January 2013

Serius VS - Supermodel 1970an Dahulu VS Sekarang (9 Gambar)


Kecantikan kekal abadi?

Di bawah ialah set gambar yang diambil oleh jurufoto Timothy Greenfield-Sanders untuk dokumentari About Face: Supermodels Then and Now. Gambar beberapa orang Supermodel dari dekad 70an di ambil untuk membezakan rupa mereka ketika masih aktif memperagakan fesyen dan rupa mereka sekarang. Ada yang masih hot dan ada yang sudah........... old and I cannot fap to this!



Laporan asal CherryPlucker

15 comments:

  1. Replies
    1. hoooo... jauh betul beza tu.. blogcallgirls.blogspot.com

      Delete
    2. Blog ni asal nama pelik sgt

      Byk cerita pasal artis lar.. tak seronok lgsg

      Delete
  2. dulu cantik,sekarang berkedut sudah macam nenek2 hehe

    ReplyDelete
  3. MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!! MILF!!

    ReplyDelete
  4. lumrah kehidupan. yg muda jd tua

    ReplyDelete
  5. okey la tu.mereka masih lagi nampak cantik.setuju dgn kopi pasta.lumrah kehidupan yang muda pasti akan jadi tua.

    ReplyDelete
  6. dalam ramai2, Kim Alexia paling cantik..

    jom belajar SETIA PADA SUAMI kat SINI

    ReplyDelete
  7. Sebenarnye ianya menginsafkan n menyedarkan kte bahawa secantik mana pon kte yg muda..jika umur panjang..akan berkedut seribu juga. N mengingatkan pd kematian..huhuhu..xselamanye kte di atas.

    ReplyDelete
  8. ok la tu daripada cucuk sana sini,bedah sana sini..

    ReplyDelete
  9. dah tua pun masih cantik, takde muka cem hantu mak limah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails