Monday, 7 January 2013

Serius LOL - Nombor Pendaftaran Kereta Sabah Yang Paling WIN


WIN!

Pemilik kereta ini pastinya ZEN!


 
Laporan asal @YusriRomlan

14 comments:

  1. dh pernah jumpe kat area shah alam..

    ReplyDelete
  2. kanapa bah kau berubah. kenapa bah

    ReplyDelete
  3. jiran umah aku .. kui kui kui ... (nobody care)

    ReplyDelete
  4. orang shah alam ni kan? aku nampak kereta ni masa hantar service kat Glen Marie

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. SA84H Confirm dah ade org amek.. SA****R nih plat tahun 80an.. FYI plat SA nih untuk Kota Kinabalu, skg plet SA dah dua kali round kepada SAA**** dan SAB****... So skg dah ade org pkai plet SAB4H pn... Next aku tunggu nama aku SAD33D plak,hahaa...

      Delete
  6. rasa macam kena sindir pun ada... "SABAR" kalau nak pakai kereta mahal macam aku

    ReplyDelete
  7. untung la dpt no plet cun... sabar nk pkai keta ke sabar nk byr no tu? hahahahh... www.Step2Rich.net/honeymoney

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails