Monday, 21 January 2013

Serius LOL - Lagi Iklan Tenaga Batin Melayu Yang LULZY


Naharom!

Kalau apa iklan ini cakap adalah benar..... saya kasihan vagina isteri lelaki ini. 


Laporan asal twitter FreddieArifin
 

25 comments:

  1. bodoh punya iklan. mohon kerajaan negeri kedah buat 1 guide line untuk iklan iklan seksual di negeri kedah bagi menjaga kesopanan dan kesusilaan melayu kedah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah~ yang kapior pulak dorang sibuk nak control~ yang muslim lah patut di-kontrol dahulu~

      Delete
  2. Memang sah bini dia selalu guna dildo atau vibrator besi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti ko selalu jolok bontot ko dgn besi tu kan?mcm pengalaman jer.warh kah kah kah

      Delete
  3. hah.is it me or that girl does really look like nora danish? pft~

    ReplyDelete
  4. bukankah keras tu dah mati ?

    ReplyDelete
  5. Da xde malu. nk buat iklan pn agak2 la, toq!

    ReplyDelete
  6. iklan mcm ni pun ada ka?ades memalukan sungguh

    ReplyDelete
  7. pernah main dengan besi ke? sampai rasa syok kalau kote keras macam besi.

    ReplyDelete
  8. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  9. mengikut gambar tu, jarak umur antara dua manusia itu boleh la dianggar hampir 20 tahun.

    boleh jadi antara abang sulung dan adik bongsu, dan catch-phrase itu masih lagi tepat.

    ReplyDelete
  10. perghhh mmg rabak kalau kena...ahahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha baru je tgk iklan ni mlm minggu lepas kat satu pasar raya ni, gelak sakan dgn hubby

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak sakan ke ada ati nak cube??? cakap la terang terang takyah malu le.

      ada terlior kot

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails