Friday, 11 January 2013

Serius Indo - Pesantren Untuk Golongan Mak Nyah Di Indonesia


Waria

Asrama untuk golongan mak nyah untuk belajar agama Islam. Interesting dan agak mengelirukan juga. Sila tonton untuk knowledge


12 comments:

  1. apak die gamba depan .... dah mcm hantu

    ReplyDelete
  2. one does not simply watch 27 minute video...

    ReplyDelete
  3. mengajar mereka memang tidak salah, malah amat digalakkan, ini dakwah~ semoga, sampai satu tahap pembelajaran, mereka sendiri akan sedar & berubah~ lelaki tetap lelaki walaupun dah buat pembedahan, makan pil apa semua~ itu terpulang pada mereka jika mereka dapat merasakan 'perempuan'~ semoga Allah mengampuni & membuka hati mereka untuk pulang ke jalan yang lurus~

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw, Ustaz Kazim Elias adalah salah seorang ustaz yang giat menjalankan dakwah pada golongan LGBT ni~ dengan orang UMNO dia ceramah, dengan orang PAS dia ceramah, dengan LGBT pon dia ceramah~ bukan macam Ustaz popular yang hanya sudi curahkan ilmu pada ahli parti mereka sahaja~ :p

      Delete
    2. I second that. kebaikan walau sikit pun patut kita raikan.

      Delete
    3. ustaz kasim elias mmg bagus. dia tidak bias pada sapa2. kalau salah, itulah yg ditegur. cuma sesetengah penyokong fanatik yg fuktard sahaja butthurt

      Delete
  4. kagum dgn keimanan dan ketabahan golongan waria.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hahaha~ yang ni aku konfius~ sepatutnya, tetap kena pakai & ikut law lelaki pasal yang Allah jadikan lelaki~
      hmm~ maybe pendekatan dia ni slow2 ajar~ biar dulu dorang solat pakai telekung, sampai masa yang sesuai (yang mana dakwah dah masuk banyak), baru tegur bab yang tu~

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails