Wednesday, 16 January 2013

Serius Cool - Latihan Komando Korea Selatan (16 Gambar)


K-Mando

Irama K-Pop menyebabkan ramai orang percaya lelaki Korea Selatan kesemuanya nampak seperti mat jambu lembitk yang memakai pakaian yang ridikeles. Tetapi seperti majoriti negara-negara lain di dunia, Korea Selatan juga mempunyai pasukan komando khas mereka sendiri. Pasukan komando Korea Selatan diberi gelaran The Black Beret. Motto pasukan ini ialah "Approach like the Ghost, Strike like the Thunder, Vanish like the Smoke". Antara fungsi mererka ialah menentang keganasan, menyelamatkan tebusan, operasi khas dan misi pembunuhan. Yep.. these people are serious dan tidak kelihatan bangang seperti Super Junior. K-Mando!




Laporan asal TheBrigade

15 comments:

  1. Replies
    1. wahhh anak ikan byknye..suke sgt nok!!! puihhh~

      Delete
  2. dah nama pon latihan komando, mstilah kene ganas dan lasak.. semua negara pon sama.. -..-

    ReplyDelete
    Replies
    1. korean got hierarchy ma..they set standards, sangat calculative, org lelaki melayu kurang tinggi mungkin masalah zat dari generasi..those giv impact~

      ader jer kpop run this kind of training..tahu tak tahu je, 2pm siap beat survivor team agi dalam dream team~~huh

      Delete
    2. alah...suka sgt k-pop kau tu..bukn bole msuk syurga pun

      Delete
    3. dalam dream team tu banyak lakonan je~ lompat 4.5 meter, dia tunjuk 5.5 meter, angkat berat 40kg, tunjuk 100kg~ kamon, body sekeping takkan dapat "pecah rekod" kot~ pon, banyak acara yang merepek2 yang korang pon boleh main~ aku pon layan k-pop jugak, tapi tak dapat diperbodohkan macam peminat2 yang syok sangat tengok artiz feveret sampai logika acara diketepikan~ :p

      Delete
    4. bodohnya ko..komando kita da mmg well known kot kat luar... taksub sgt dgn kpop sekeping tu

      Delete
  3. listen! listen! listen! listen! listen!

    ReplyDelete
  4. " tidak kelihatan bangang seperti Super Junior."
    kelihatan bangang seperti SuJu...? Tapi....tapi...diorang...kiut. Kite suker teyngok.....

    ~Mira, tingkatan duwe~

    ReplyDelete
  5. Komando semua muka2 jambu. Ke latihan khidmat negara Korea ni?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails