Tuesday, 15 January 2013

Serius Cool - Chevrolet C7 Corvette Sting Ray 2014 : Kembalinya Sting Ray Seksi (15 Gambar)


Seksi gila!

Dalam Pameran Kereta Antarabangsa Detroit semalam, Chevrolet memperkenalkan semula Chevy Sting Ray setelah hampir 40 tahun menghilangkan diri. Kali terakhir Sting Ray dihasilkan ialah pada tahun 1976. Untuk generasi ketujuh Corvette, Chevy menghidupkan semula nama lagenda permotoran ini bagi menaikkan semula jumlah jualan mereka yang merudum sejak kejatuhan ekonomi dunia. Chevy Sting Ray 2014 diperkasakan dengan enjin V8 6.2 liter yang menghasilkan 450 kuasa kuda. Kereta berprestasi tingggi ini akan mula dijula suka ketiga 2013 tetapi harganya masih belum ditetapkan. Damnnnnnnnnnnnnnn!


 
Laporan asal AutoBlog 

9 comments:

  1. Replies
    1. Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen

      Delete
  2. stick shifter? can Americans drive this?

    ReplyDelete
  3. corvette zr1 zr6 gak yg cantik pada pendapat hamba lah..

    ReplyDelete
  4. Ini mmg kereta idamanku sejak dari lahir lagi~~

    ReplyDelete
  5. Berbeza betul dari Stingray (Sideswipe) yang dalam movie Transformers.

    ReplyDelete
  6. kereta ni aku dah order semalam, nak hadiahkan kat awek hot ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails