Sunday, 23 December 2012

Serius Seleb - Rupa Isteri Psy Gangnam (2 Gambar)


Oppa Waifu Style


Tahukah anda Psy atau nama sebenarnya Park Jae-sang (34) sudah berkahwin? Berliau bernikah dengan Yoo Hye-yeon pada tahun 2006 dan mempunyai dua orang anak kembar perempuan. Tahukah anda Psy mendapat royalti sebanyak USD 8 Juta hasil dari berbillion video Gangnam beliau di Youtube. Paling lol ialang Psy datang dari keluarga super kaya dan sebenarnya tak memerlukan langsung kareer sebagai seorang pemuzik. Lucky guy!



Laporan asal BlogWiki

14 comments:

  1. Replies
    1. haha.. i waited 2 minutes.. i seems too good to be true~

      Delete
    2. nah hambek biskut ni pi men jauh-jauh. Jangan datng lagi

      Delete
  2. hai admin kite jumpe lg!.lucky pmpoan tu ye...jgn lpe singgah ewksem.blogspot.com ye admin :) cam biase~

    ReplyDelete
  3. they both look so a like,brother and sister,LOL!

    ReplyDelete
  4. macho psy... dan wajah bininya sangat pure kimchi... takde buat surgery besarkan mata kecikkan dagu belatukkan hidung mcm kebanyakan artis2 wanita kpop yg sangat fake

    ReplyDelete
  5. Paling best sebab video ni sebenarnya mengkritik moderniti. Absurd.

    http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/08/gangnam-style-dissected-the-subversive-message-within-south-koreas-music-video-sensation/261462/

    ReplyDelete
  6. lucky mendenye..mati xde iman KEKAL dlm neraka..wadefak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails