Wednesday, 5 December 2012

Serius Kreatif - Jika Hawkeye Ialah Seorang Adiwirawati (10 gambar)


HAHAHAHA!

Komik barat kerap memaparkan adiwirawati seksi dengan posing yang melanggar hukum anatomi. Bagi membuktikan posing dramatik adiwirawati yang ada sekarang adalah bangang, The Hawkeye Initiative sebuah laman tumblr diwujudkan dengan adiwira Hawkeye dilukis semula dengan posing melampau adiwirawati yang wujud. Hasilnya ialah LOLFEST.



Laporan asal Hawkeye Initiative

13 comments:

  1. antara sebb ak benci baca komik marvel/dc, sebb pose wtk pompuan cam cibai ya amat....memang bagus pun dia make fun pose2 semua ni smpi jepun pun kebnyk n cam serupa gak aih...

    ReplyDelete
  2. Kalau Obe posing gitu lebih menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolo yuji ....please stop your obe obsession....dah la tak lawak...bangang ada la..

      Delete
  3. aku ingatkan hawkeye yg dalam komik one piece tu.... tipah tertipu.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails