Monday, 3 December 2012

Serius Hot - Wajah Gadis Korea Utara Yang Sebenar (10 gambar)


Tanpa plastik...

Kamu ingat awek K-pop itu cantik? You are wrong. Kalau takde pembedahan plastik semua muka macam gadis Korea Utara di bawah. Holy may eyessssssssssssss!



Laporan asal KoreaBang

52 comments:

  1. wajah asli tanpa plastic surgeri.cantik melayu lg kan? hehe
    Fat to fit

    ReplyDelete
  2. gadis melayu kita lg cantik. ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. angkat bakul lettew

      jom kapel

      Delete
    2. ikan bilis nk masuk line lerr tuuu... hahahaha... hazanis suh letak gmbr..hahahaha

      Delete
  3. Aku pi south korea baru2 nie tak jumpa pun muka2 kpop yg byk mcm gambar2 kat atas tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die tunjuk korea utara bkn selatan, mabuk lew tue

      Delete
  4. skurang2 nya die org mengaku juga membuat pembedahan plastik. kalau artis meleis? xkan mengaku dan keluar kan statement

    "mana ada akak buat pembedahan, mana ada botok. ini semua berkat air semayang jer"

    lol

    ReplyDelete
  5. ok je aku tengok. takdela huduh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..cantik je..dah mmg ciptaanNya semua cantik yg tersendiri

      Delete
  6. siapa bilang gadis melayu tak menawan.. lagi cantik orang melayu dari korea

    ReplyDelete
  7. picture no 3 ok je...
    lawa aper? hehe

    ReplyDelete
  8. korea utara gan korea selatan pn xtau admin nie...kpop korea selatan r.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admin x sengal cam kau......korea utara & korea selatan bangsa yg sama tu pun tak tau ke.....

      Delete
    2. xpela nk kata aku sengal ke ape ke, aku terima jew...pasal rupa no komen aku xnk pertikai tu kuasa Tuhan, cuma isunya admin kata Kpop. aku xperlekehkn admin tp just nk betulkn info korea utara xde kpop. kpop korea selatan. Miz sgt pandai sila beri tunjuk ajar, amin..

      Delete
    3. Sah2 ko ni kalau amek exam baca soalan tak habis.Dah terang lagi bersuluh yg obe buat kesimpulan yg mana awek k-pop korea selatan tu akan lebih kurang sama rupanya dgn awek korea utara kalau tak buat surgery.Paham?ke ko nak kena masuk mengaji pondok balik Afiq?

      Delete
  9. yea, bukan setakat muka je surgery, peha ngan betis pun kena gak.

    ReplyDelete
  10. Alahhhai. Biasa la muka diorang tu.
    Mende? Ingat cantik la, holy my eyes la....apa daa.
    Mana-mana kaum pun ada yg cantik, ada yg sedang-sedang.
    Siap ada pegi banding dengan Melayu pulak. Serupalah kita ni pun. Ada yg rupawan, ada yg okey boleh la. Macam la semua orang Melayu kita ni rupa jelitawan purata. Meeeendeeeeelah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. true~~~

      obe statement somehow really racist lor...x abes2 kutuk kpop surgery, asal cantek jer surgery..lorhh~~jelous much?

      muka megan fox da macam cyborg, bukan x kutuk lansung tapi if korea selatan slalu kene bahan over siket..why hor?

      Delete
  11. ada juga yg awek2 yg lawa dgn wajah asli diorang... kalah hyuna

    ReplyDelete
  12. lawa lagi rosmah mansooor.. wewww

    ReplyDelete
  13. bongok ko ni, lawa lagi Ustazah Celop Abby Abadi!

    ReplyDelete
  14. biasala.. kat mane2 sama... ada yang cantik, ada yang x...

    ReplyDelete
  15. Most of them still okay what, at least natural.

    ReplyDelete
  16. Alamak that nurse cun la, sets my imagination on overdrive :p

    ReplyDelete
  17. kat ampang takde ke?
    ala..kt korea town tuh..

    ReplyDelete
  18. They look friendly, humble and approachable...itu daya tarikan mereka ^^

    ReplyDelete
  19. Korea Selatan dan Korea Utara berbeza sejak Kim Sung Il perintah. Ramai rakyat kebuluran. Kebuluran tu mnybbkn bentuk fizikal berubah. Rakyat Korea Utara lebih kurus dan rendah berbanding saudara mereka di Korea Selatan. Bentuk muka pon smkin berubah. Sila byk tgk History Channel dan dokumentari yer.

    ReplyDelete
  20. "you are useress to me arec bardwin!"

    "ronery... i am so ronery..."

    ReplyDelete
  21. Holy my eyesss? ok je pon ak tgk.

    ReplyDelete
  22. Korea Utara dan Selatan sama je. X payah nak cakap yg Selatan comel. Cuba tanya kawan2x yg dah pergi Korea Selatan. Depa cakap sama je.

    ReplyDelete
  23. memang la tu wajah mereka yg sebenar..tp apasal cuma tyg gmbr ompuan yg kurang cantik..pelik..klau tayang semua ompuan korea yang x p surgery xpa lh nk kta wajah sebenar..teruk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails