Wednesday, 9 October 2013

Serius Fail - Koleksi Fail Yang Bertingkat-Tingkat (12 Gambar)


FAILS

Nakharomz......... fail. So much fail. 



Laporan asal Buzzfeed

17 comments:

  1. Bobo gemok suka Obe9 October 2013 at 00:14

    1st siakk

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bobo gemok suka Obe9 October 2013 at 00:19

      bodo wakakaka

      Delete
  3. failed botingkek-tingkek....failed botingkek-tingkek....

    ReplyDelete
  4. yang link dekat baju jersi tu gambar panda wtf

    ReplyDelete
  5. Earphone dua-dua sumbat kat telinga kanan.. celaka betui!

    ReplyDelete
  6. Pistol tu kalau ditiup boleh dengar melodi yang mendamaikan..

    ReplyDelete
  7. Made in ciaaaannnnn dia......... :)

    ReplyDelete
  8. http://i.imgur.com/seMOw.jpg

    ReplyDelete
  9. bisjut fail gak

    ReplyDelete
  10. gambar no 3 apa yang x kena?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah ejaan nama pelakon Friends ditambah pula kedudukan imej pelakon di dalam cover Friends tak bertepatan dengan nama pelakon di atas.

      Delete
    2. Susunan sepatutnya macam ni:
      Gambar 1 - Jennifer Aniston - no. 3
      Gambar 2 - Dah betul
      Gambar 3 - Courtney Cox (is it?) - no. 1 @ 5
      Gambar 4 - Matt Le Blanc (ejaan sepatutnya) - no. 6
      Gambar 5 - Lisa Kudrow (ejaan sepatutnya) - no. 1 @ 5
      Gambar 6 - David Schwimmer (ejaan sepatutnya) - no. 4

      1 ngan 5 peminat setia Friends boleh tolong confirmkan? Not watch that series, so sorry about that tapi itu cuma tekaan saya sahaja. There you have it.

      Delete
  11. Nama ngan gambar tak sama la doll...

    ReplyDelete
  12. Ini yang saya namakan, kamu hanya ada satu kerja sahaja....

    ReplyDelete
  13. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails