Saturday, 26 January 2013

Serius LOL - Slogan Kedai Makan Yang LOL


Hahahha

Baguih betui slogan kedai ini....


35 comments:

  1. Replies
    1. alaa dekat lgkawi pun ada. dekat nasi ayam periuk besar

      Delete
  2. ni dekat selayang kan? banyak giler lauk dia

    ReplyDelete
  3. R&R tapah ni.. Baru brenti td..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol aku penah pegi sane...not bad...mcm foodcourt

      Delete
  4. betul la tu... tak sedap bagitau la kat dia. bagitau kat kawan buat apa, bukan kawan yg masak kt kedai dia. alahai... ayat BM mudah pun tak paham. tujuan suruh bagitau kat dia, pasal dia boleh improve masakan dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kau kesian kata dia bingai..
      hahaha +D

      Delete
  5. Ni kdai dkt belakang hotel shangrila. Makanan die okay gak

    ReplyDelete
  6. kt stadium slayang ade..RnR behrang pon ade...

    ReplyDelete
  7. tidak di rekomen untuk cawangan RnR Tapah. staff dia rebus sosej di bekas yang sama dia rendam soft boiled egg. yuck

    ReplyDelete
  8. biase je..kt sini dh byk kdai mkn pakai slogan cmni

    slowpoke obe

    ReplyDelete
  9. memang xsedap. tapi aku bg tau gak kawan2 aku. kekeke

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
    Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!
    Bayangkan, jika anda laburkan RM25 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM10,000. TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM25 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM25 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM25?

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    KHAIRULBASYIR BIN OTHAMAN
    Layari http://www.Step2Rich.net/basyir

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
    Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!
    Bayangkan, jika anda laburkan RM25 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM10,000. TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM25 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM25 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM25?

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir
    http://www.Step2Rich.net/basyir

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    KHAIRULBASYIR BIN OTHAMAN
    Layari http://www.Step2Rich.net/basyir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau ni bodoh dan bangang la Basyir.Dah la penipu dan pembohong.Ramai kawan2 aku ko kencing dengan skim bangang ko ni.Orang dah main menatang skim bodoh ko ni....Kena cerdik la sikit basyir oiiii....nak berjaya kena ada kepakaran yg profesional sket...dah la web ko tu tak cantik.....bangang!

      Delete
  12. Serius xsdap sup ayam pencen dia.

    ReplyDelete
  13. Blog ni baru tau ke slogan tu?!
    kesian...ketinggalan...

    ReplyDelete
  14. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  15. aku penah kerja kat restoran dia kat selayang..
    pak tam tu pendek org nye..
    hahaha...

    ReplyDelete
  16. kdai ni kt slyg da bkurun lme da..mmg sdp..tp mkn tghari lauk pauk dia sdp la..klu mlm nk mkn goreng2 tu kureng sket la..haha pape hal pon klu dtg selayang singgah ler kedai tu

    ReplyDelete
  17. kat rnr tapah mahal nak mmpos..bek makan kat kedai plus

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol2.. mmg mahal.. aku lau singgah R&R tapah aku mkn mee kari cina.. murah pon murah.. sdp plak tu...

      Delete
  18. klu mahal nak kena bgtau paktam gak ke..huhu

    ReplyDelete
  19. standard la ayat utara.. adoiyai.. hat tu pon hampa suma x paham ka? hahahaha

    ReplyDelete
  20. haram xsedap pn..
    rugi duit aku makan kotiau sup..
    bgtau paktam pn bkn paktam bleh refund..
    deje..

    ReplyDelete
  21. pak tam ni banyak cawangan...putrajaya pun ada

    ReplyDelete
  22. pasai pa plak LOL, ang 2 Xtau apa..bengong..hahaha.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails