Saturday, 19 January 2013

Serius LOL - Lampu Isyarat Paling Bangang Di Kuala Lumpur


Malaysia power!

Ini ialah gambar sebuah lampu isyarat di Jalan Ampang. Memang terbaik! Kalah mother Russia!

Thanks Hazam for the find




Laporan asal Facebook Hazam

30 comments:

  1. "you only had one job" failed...

    ReplyDelete
  2. jejantas depan Ampang park ni baru je buat....traffic light tu dh lama ada utk signal kereta from the other side. maybe x tukar traffic light lg la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, boleh cross ke intermark. jejantas ni bergoyang-goyang masa berjalan kaki kat situ. teknologi baru ker ape?hmm

      Delete
    2. setuju.aku dh perhatikan sejak belum bina hingga sampai dier siap.

      besok dier cabut la.

      Delete
    3. Jejantas ni bahaya beb, panjang sangat takde structure support kat tengah. silap2 hari bulan runtuh pulak.lg selamat pakai underground pass kat lrt.

      Delete
  3. Ni mesti kat simpang jalan tar nak gi klcc..

    ReplyDelete
  4. Apa jalan tar? si Kanzaki dah sebut kat atas tu, ni depan Ampang Park/LRT Ampang Park. Jejambat Intermark tu baru buat. Lampu tu dah lama ada. Ofis aku dekat UTM SPACE tu so tiap2 hari lalu tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bro dari jalan tar boleh nampak jejantas ni.

      Delete
    2. Jalan Tar ada, satu KL penuh dengan jejatas ni. Di convention centre ade, pavilion ada,

      #JanjiJejantas

      Delete
  5. ingin jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  6. satu lagi projek KERAjaan barisan nasional.....

    ReplyDelete
  7. Org yg condemn tp xtahu cerita sebenar sbnrnya mmg biol.
    Nak tau knp? Jejantas ni di bina SELEPAS traffic light tu ada.
    Traffic light tu dah bertahun wujud..... Traffic light tu utk org yg dtg dr ampang menghala ke KLCC & area2 lps KLCC.

    Jejantas tu lak dibuat br je tahun lepas.

    Tak lama lagi dia bukak la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tau~ tapi memang sengaja nak kondem~ problem ?

      in B4, satu lagi projek kera......

      Delete
  8. suroh bangla pasang gitu la jadinye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails