Wednesday, 2 January 2013

Serius Konsep - Discolor Tyre : Tayar Bewarna Mengingatkan Anda Menukar Tayar (7 Gambar)


Genius!

Apabila anda memiliki kereta, anda harus tahu selok belok penjagaannya.Adalah perlu bagi pemilik untuk mengetahui bila minyak hitam, penapis minyak dan tayar harus ditukar. Bagi kami tayar kereta ialah yang agak sukar untuk maintain. Kita tak berapa perasan berapa banyak "bunga" tayar yang ada pada tayar kereta kita. Be honest now, berapa kerap anda melihat tayar anda bagi memastikan ianya tidak botak. Oleh sebab itulah kami suka dengan konsep Discolor Tyre rekaan Gao Fenglin dan Zhou Buyi. Bunga pada tayar dibuat menggunakan getah dengan dua warna berbeza. Apabila bunga sudah haus dan tiba masa untuk ditukar, lapisan getah bewarna akan kelihatan. Kini tidak ada lagi masalah lupa menukar tayar yang sudah botak. Genius idea! Adalah bagus jika konsep ini menjadi realiti. 



Laporan asal Yanko

12 comments:

  1. kaler oren je? igt mcm rainbow, 7 kaler

    ReplyDelete
  2. klu ade mcm ni..owner kdai tayar troll pemandu dgn meletakkan cat warna merah atas jalan berdekatan kedai beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang orang jenis bangang macam kau yang kena dulu

      Delete
  3. sapa yg reka ni mmg kreatif. patut diimplemen di semua tayar lori2 hantu yg selalu pecah atas highway

    ReplyDelete
  4. Alamak aih. Baru lepas schedule nak post pasal tayar ni esok huhu

    ReplyDelete
  5. AES tankap gambo taya kete arr lepas neh!

    ReplyDelete
  6. pasnie tngk tayar merah je..tw dh..kompem driver pempuan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails