Wednesday, 2 January 2013

Serius - Kenapa Feng Shui Adalah Bangang


Bullshit

Let's be honest.. Feng Shui adalah bullshit sama macam numerology, tangkal tarik duit, alat anti diabetus Al Jubbur,  cermin mata permata hijrah dan gelang edymium. Jangan percaya sains pseudo.



15 comments:

  1. HHAHAHAHAHHAHAHA

    Assalamualaikum :3

    ReplyDelete
  2. Bila dh nak mampos tu...mampos jugak..BANkami

    ReplyDelete
  3. al-jubbur? tp orang cina percaya pada feng shui...

    ReplyDelete
  4. Fuck you feng shui...you bring more suwey! The real "Feng Shui" in this world is the one and only Qiblat! Stupid chinese folklore, now your stupid pork eating generations spread lies about your stupid feng shui! Thui!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun kira psuedo-science gak,just sayin

      Delete
    2. berkhemah dlm mmberi pndapat..lg2 yg mnyentuh sensiviti agama nie... sbb nnti nmpak sngt orng yg mmberi pndapat tu pon kurang cerdik... lg1.. perlu ker mncarut...

      Delete
  5. kenapa aku rasa sorang fung sui expert tu mcm datin rosmah mansur?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah..aku ingat aku sorg je perasan.haha

      Delete
  6. aku org melayu pun butthurt @gamepoint amd. sile pelajari.. feng shui sciences is not about magic chi or chakra energy.. its about logic. aku suke feng shui.. sebab logiknye feng shui memang banyak kebenaran. malah aku rasa ilmu feng shui nih mungkin datang dari org2 zaman nabi yg membawa agama Allah ke bumi China zaman dahulu kala.
    kamu tu orang Islam. berfikir la cara Islam. setiap ilmu tu datang dari Allah walau sebodoh mana ko rasa ilmu tu. ilmu membunuh, ilmu buat bom, ilmu seks pun berguna kalau ko tau cemane nak guna ilmu tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails