Tuesday, 15 January 2013

Serius - Forum Suara Mahasiswa Yang Gagal : Suara Siswa Dicantas


Video Viral 

Ini ialah video viral dimana suara seorang Mahasiswa dimarahi kerana gagal menerima mind control ala Yuri's Revenge pemerintah.




36 comments:

  1. SEBUTKAN TIGA MASALAH YANG SERING DI HADAPI OLEH KUCING,ANJING DAN IKAN JAWS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit gigi dan sembelit..

      hahahaha!

      btw, boleh tahan la.. tapi kureng sikit politik.

      KARI NGERI:FESYEN TUDUNG WANITA YANG TERLAMPAU!
      PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
      TERLAWAK:TAMAN TEMA KHAS UNTUK ZAMRI KL!

      Delete
    2. Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen Listen

      Delete
  2. inilah sebabnya kalau perempuan keluar dari dapur.

    ReplyDelete
  3. kyo? anyone? dubstep or something!

    ReplyDelete
  4. Mind control at it worst. Need more brainwash programme and activities to polish up these kids.

    Next semester schedule - 2 hours/week on 1Malaysia and listen listen listen subjects.

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib should do something about their brainwash program before its too late~ students are getting smarter~ internet are impossible to control~

      but to be frank, if i at the place of that student, i choose to remain silent~ freedom of speech are not happening in universities~

      Delete
    2. Silent is criminal my mates...

      Delete
    3. so, i am a criminal ? come on, chase me & sumbat me inside penjara~

      Delete
  5. Aku patut bersyukur sebab kucing belakang rumah aku lg byak masalah. semalam dia kena rogol dgan kucing jantan lahanat sebelah rumah. patut ke wat report kat Kak Pah jerung ni?

    ReplyDelete
  6. apa aku nampak ialah seorang feminist cuba gain power dalam kolej2, pffft

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup~ mata kau tak perfect, kan ? pfffttt......

      Delete
    2. aik? marah ke bro gua kutuk awek lu? pfftt

      Delete
    3. Korang dua nih cium kentut aku.pfftt

      Delete
    4. awek whatever.....pfft.....

      Delete
  7. Linny:Telefon,telefon berbunyi! MingMing:Telefon,kmi dtg! Linny & MingMing:Ada JAWS dlm bhaya SZohra:Ada JAWS dlm bahaya di sana!
    Tuck: Itu anak JAWS, dia ada masalah! Ming-Ming: Ini serius! SZohra : Mesti tolong dia Linny n semua: Slmtkn JAWS !
    i speak you follow. Wonder Pah! Wonder Pah! Kami dtg..membantu anak JAWS dlm kesusahan!
    Wonder Pah dah brjaya mmbntu anak haiwan dlm ksusahan. Ming-Ming: Kami tk Bsr
    Zohra: dn kami tk kuat Bila brkrjsma, smua jd mudah!
    Go Wonderpah!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen
    ListenListenListenListenListenListenListenListen

    ReplyDelete
  10. this is why govnt p sogok budak2 yang suka barang free.. siap brim bagai blim bagai.. ni yang buat budak makin jadi bangsa malas, syik nak free ja.. hahahaha.. sib bek aku tak layak mende brim nih.. bukat takat budak tu je aku denga banyak lagi budak2 u yang lepasan dr oversea to berpendapt macam tu, ambik contoh cuba, libya bagai tu is a good idea, y? malaysia sebenarnya mampu beri pendidikan free pada rakya malaysia kalau takde mende macam brim n nasional servis semua tu!!!! budak takat diploma cam aku ni pun reti mana yang penting mana yang tidak.. tak la aku tengok strategi pilihan raya taun ni menabur duit kepada rakyat, org yang bayar tax yang sakit *termasuk aku sendiri sebenarnya* tak pasal2 duit tax tu fall to the wrong pepol.. eh aku bising plak kat sini byeeeeeeeeeeeeeeee.. we are the #1 from all the best in performance *shell - the power to surprise*

    ReplyDelete
    Replies
    1. too bad u pay tax but u don't get it back... your loss.
      xde org pakse kene undi bn, cik tirah oi...

      Delete
  11. https://www.youtube.com/watch?v=3eTjftyAtIc

    ReplyDelete
  12. listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen listen
    me: shut up.
    me: fuck u.(finger).

    ReplyDelete
  13. ahahah listen even dog has a probelem...WTF

    ReplyDelete
  14. diperlakukan spt bdk pra-sekolah ke? apa perasaan org yg tepuk tgn tu ?

    ReplyDelete
  15. who wants a galaxy note?

    HAHAHAHAHAHA. kalian wajar malu wahai warga mahasiswa. kena rasuah di khalayak ramai macam anak kecil kurang akal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat camner..tak mampu beli. kakakaka

      Delete
  16. Tulah manusia disamakan dgn anjing,kucing,burung bagai.anjing tidak ada masalah.utk dia ada masalah dia kena akenoleige masalah tersebut.utk ada akenoleige dia kena ada maind yg rasional dn logik.anjing tidak ada semua ni defore dia tidak kenal masalah.jwblah gitu.ini semua nama mahasiswa tp mcm tkde skolah.pandai lg aku.huh..

    ReplyDelete
  17. It's easy for those who are not paying taxes but for those who are paying never see improvement in nation facilities, hartanah plak makin mahal, mknn pn makin mahal plus kne byr plak aes.. aduiyai..

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. our generation is so fappin now...fap fap fap....

      Delete
  19. yg tepuk tngan tu sume fap tu..hak pndapat hak mahasiswa la bangang..bkn mahasiswa pon leh bg pndapat n thnkn hak depa..pkcik2 kt kdai mnm kopi,jg pntu tndas,keja tnb,,sume ad hak k..jgn nk jd fucking sgt la weh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails