Monday, 7 January 2013

Serius Sadis - Pengorbanan Untuk Pergi Ke Sekolah (13 Gambar)


Jangan ponteng

Sebelum ini ada kami paparkan sebab kenapa anda tidak harus ponteng sekolah. Hari ini mari kita lihat pengorbanan kanak-kanak yang tinggal di kawasan pendalaman untuk pergi ke sekolah. Semoga usaha mereka mendapat berkat dan mereka berjaya dalam hidup.




Laporan asal Kurio

20 comments:

  1. Masa tak boleh diundur kembali. Jangan musnahkan masa depan anda dek kerana keseronokkan yang sekejap. Jangan ponteng demi masa depan anda.

    ReplyDelete
  2. salah eja tajuk,, tu je,,, aku bersyukur tak payah nak lalui semua yang dorang lalui,, alhamdulillah,,

    ReplyDelete
  3. 2nd Last pic. Not bad kasut vans.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, aku nak p skolah sng je. wlau kne jln kakai, tp tu semua kenangan n pengalaman.

    ReplyDelete
  5. fuhh...kalah citer The Hobbit...

    ni boleh buat citer baru -> The Pupils : The Expected Crazy Journey To Success

    ReplyDelete
  6. PENGROBANAN boss macam perkataan baru je...

    ReplyDelete
  7. fuu..dia punya terrain kalah the hobbit an unexpected journey

    ReplyDelete
  8. I'm touched by this post. Sebab SERIUS SEDIH.

    ReplyDelete
  9. student dkt malaysia ponteng skolah lepak tepi tasik =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya tu gamba last obe patut letak dlm post nie..
      #sarcasm

      Delete
  10. terima kasih kerajaan bn kerana menyediakan kemudahan yang bagus untuk anak2 kita bersekolah dengan selesa. #janjiditepati

    ReplyDelete
  11. maybe the malaysian pupils need some adventure??just maybe..

    ReplyDelete
  12. hmm...still ramai yg komplen sistem pendidikan kte x sempurna....

    ReplyDelete
  13. kagum... lg berkat ilmu mcm ni dr meracau pg2 nk soh mak hntr smpai kat tmpt ddk n sorong kerusi.. www.Step2Rich.net/honeymoney

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails