Monday, 7 January 2013

Serius Cool - Kereta Sorong MacLaren BMW : Swag Untuk Sikecil (10 Gambar)


Kecik kecik sudah mewah.

McLaren ialah nama yang cukup gah di dalam persada sukan Formula 1. Pelumba kereta terkenal Alain Prost, Ayrton Senn, Mika Hakkinen, Fernando Alonso dan Lewis Hamilton adalah antara nama besar yang pernah memandu kereka buatan mereka. Kenderaan berprestasi tinggi McLaren F1 dan MP4 mereka pula menjadi mainan playboy dan manusia kaya raya dunia. Kini mereka menghasilkan kereta sorong bayi pula. 

FIXED

MacLaren bekerjasama dengan BMW bagi menghasilkan kereta sorong khas ini. Lambang BMW dapat dilihat pada roda, sisi dan juga tali pinggang keselamatan. Selain itu beg dan payung berjenama BMW juga turut disertakan bersama kereta sorong ini. Harga sebuah kereta sorong McLaren BMW ini ialah USD 300 (RM 900) dan boleh didapati dalam tiga warna iaitu biru, putih dan hitam.




Laporan asal LuxuryLaunches

10 comments:

  1. kejadah ni Maclaren bukan Mclaren F1 tuh obe oi...Maclaren mmg banyak buat stroller mahal2, takde pulak aku tau dia masuk F1?

    ReplyDelete
  2. Dude, MacLaren dgn Mclaren tak sama.

    ReplyDelete
  3. kat mane eak blh dpt benda ni??

    ReplyDelete
  4. Aku dah ada mclaren 1 hmmm ni boleh buat collectble item ni....

    ReplyDelete
  5. 900. murah je tu. quinny pun dh 1000 lebih

    ReplyDelete
  6. Hi bro, may i know where to buy it? you selling? can i have your contact number?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails