Wednesday, 26 December 2012

Serius Neko - Rumah Steampunk Mesra Neko Hari Ini (10 Gambar)


Comel!

Kami suka kucing tetapi kondo kami tidak membenarkan kami membela kucing. Tapi jiran kami selamba bela anjing. Jadi kami nak bela kucing jugak tak pedulik! Tapi sebelum itu kami nak sediakan sebuah kondo yang mesra kucing. Rumah di bawah ialah sebuah rumah di San Francisco yang dilengkapi Cat Tunnel System bertemakan steampunk. Ianya direka oleh firma rekaan Because We Can. Kucing belaan pemilik firma ini kini dapat enjoice main dalam paip. So damn cute neko!




Laporan asal MyModernMet

14 comments:

  1. pls adopt, don't buy. love knows no pedigree :)
    <3

    ReplyDelete
  2. the cat knows that he's being captured on camera

    ReplyDelete
  3. awesome man.. neko wa shiawasesou ^^

    ReplyDelete
  4. pergh skali dia cirit dlm pipe tu jnuh nk cari

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...1st thing kau pikir,klu die berak dlm tunnel tu..mmg menyumpah la nk cuci balik hahhaha

      Delete
    2. sbb tu dari awal lagi dah ajar tempat berak kat mana,kalau x ajar bawah katil pun boleh jadi keje

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails