Wednesday, 12 December 2012

Serius LOL - Model Baru Proton Untuk Pasaran Indonesia?


#SeemsLegit


Malaysia tidak popular di Indonesia dan ada pergerakan memboikot barangan Malaysia di sana. Kereta Proton di bawah mungkin usaha terdesak Proton untuk menjaga hati warga Indonesia. 


LOWL!


Thanks @engkuzhafri





Laporan asal Twitter EngkuZhafri


18 comments:

  1. semangat jawa takkan luntur :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. derr,,,,cuba tgk no plate tuh,,dah tentu gambar ni amek kat malaysia coz no plate teksi tuh,,,dan itu mmg teksi pun,,maybe driver dia org jawa tuh yg dia bangga letak nama jawa kat blakang teksi dia tuh,,,sape pecaya gambar ni amek kat indonesia mmg loser,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la..skit lgi nk pcye nsib baek firdaus roslan gtau..tq..*^^*

      Delete
  4. Lol! tu macam WAJA. Typo jadi JAWA

    ReplyDelete
  5. Yelah tu... Some malaysians also put jawa on waja for the lulz what

    ReplyDelete
  6. mesti drebar ni orang jawa..... kabare? warass?

    ReplyDelete
  7. WAJA adalah nama singkatan untuk WARISAN ANAK JAWA ANTARABANGSA..bak kata member jawa aku...aptb!

    ReplyDelete
  8. nah http://en.wikipedia.org/wiki/Jawa_Motors

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails