Saturday, 12 May 2012

Serius Cool - Jersey Liverpool 2012-2013 (9 Gambar)


Ini baru jersey!

Fullamak..... cantik siak jersey Liverpool musim 2012-2013. Rekaan sangat kemas dan seswai dipakai lelaki kacak. Paling penting jersey ini tidak kelihatan seperti alas meja kedai makcik. Amirite Man United fans?







40 comments:

  1. ok gak buat pergi kelas.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan. Nanti lecturer nampak kau dulu (1st pict). True story.

      Delete
    2. baju liverfool haram dipakai kerana ada jenama arak carlsberg...

      eh sekarang dah standard chartered... harom jugak dipakai kerana ada jenama bank yg mengamalkan riba...

      blog oh liverfool

      Delete
    3. baju apa yang halal dipakai ?? kalau orang yang jahit,bungkus dan jual baju chelsea,QPR,cardiff tu makan babi,pegang anjing ??

      jenama MAS & AIR ASIA pun haram dipakai pasal air asia amik faedah dari duit booking tiket, MALAYSIA airlines ada serve arak dalam flight.

      dasar serbanistas sejati

      Delete
    4. Jangan naik Air Asia sbb pramugari dia x tutup aurat pastu x semayang pulak.. Pilot pun sama je x semayang pastu sekedudukan dgn pramugari

      Delete
  2. You'll never walk alone!GYEAAAHHH!!!
    Diharapkan dengan ini - jersi pun dah macam good ol' days - macam djaman Shankly dan Paisley
    Harap-harap main pun power macam dulu.

    Cayalah!

    ReplyDelete
  3. ada kolar...xperlu risau kena tahan ngan pak guard...haha
    jom gi kelas pakai baju Liverpool ramai2

    ReplyDelete
  4. kenapa ada cap ayambrand disitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah kau bajet macam tak pernah beli sardin ayam brand pulak. ops, sorry. kau mana makan sardin. tu bukan standard kau. ye dok?

      Delete
    2. Ayam Brand sardines is considers the best sardines brand. Compared with MU's Mister Potato for their lazy potato couch gangs....sardines is lot with proteins, irons and vitamins.

      Thanks for a compliment, pal.

      Delete
  5. ohsem! but why our crest gone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. the design changed because they want to put a retro kit design macam late 70s and early 80s.

      Delete
  6. ermmm biasa je.. Tp ok la dr MUnyet.. Obe ko bkn chelshit ke? Sila tnjuk jersey chelshit

    ReplyDelete
  7. t shirt polo ke jersey nie ?

    ReplyDelete
  8. mcm ni cantik ko obe. baju ni wat pegi kelas blh la nerd.. same huduh ngan mu jah

    ReplyDelete
  9. i sense they are some butthurt MU fans here

    ReplyDelete
  10. Mana LOgo Kebab LoLfool? Aku nampak Ayam je..

    ReplyDelete
  11. warrior??? jenama kasut takhro warrior ka???

    ReplyDelete
  12. simple n minimalis. Walk trough the wind, walk through the rain. And you'll never walk alone.

    ReplyDelete
  13. I never won epl medal coz mah name is steven jehrad..klab plg loser abad ke brape ntah

    ReplyDelete
  14. Sorry lah ya.. buruknya jersi ini.


    INB4.. Glory Manchester United, Glory!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh kalo lawa camne pon jersey liverpool ko tetap akan ckp buruk kan?

      pundek! wlaupon aku mc tapi aku agak kagum dgn jersey ni! cantik.

      Delete
    2. woah @ronalbi mc? sejak bile? 44 thn lepas?

      Delete
  15. MU punye lagi buruk...yg ni pon buruk gak..

    ReplyDelete
  16. adidas xnak renew contract dengan liverpool sebab poor performance.. so terpaksa la liverpool pakai brand kasut takraw ni.hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang,LFC yang tak nak contract dengan adidas sebab Warrior bayar 25 million grand.adidas bayar 10 million je.

      Jangan jadi tolol,Malaysia off-form Nike taja je,so does team lain.

      Bangang.

      Delete
    2. in b4 Warrior adalah penaja lacrosse dan ice hockey, so jangan nak Eurocentric sangat, sukan di US jauh lagi mahal paymentnya.

      Delete
    3. aston villa yang dah berbelas tahun tak menang cup nike sponsor,arsenal dah 7 tahun jadi gun-less nike sponsor,swansea baru promoted adidas sponsor,stoke city baru 4musim kat epl adidas sponsor,

      in fact adidas dan nike sponsor bukan sebab team yang disebut di atas ni menang piala tiap2 musim tapi kerana nak mendominasi jualan jersi di EPL. adidas pandai2 la cover kata liverpool tak janjikan keuntungan padahal malu nak ngaku tak boleh bayar sebesar yang warrior bayar.

      Delete
  17. jersi malaysia tetap dihati..selamanya..

    ReplyDelete
  18. Aku nk beli jersi ni 18 helai. pakai setiap hari. heh

    ReplyDelete
  19. simple n nice..

    tapi jahitan tak kemas..nampak murah..sekian

    ReplyDelete
  20. apsal muka suma x bermaya ni?? hey, enregetik la sket.

    ReplyDelete
  21. JERSY PALING BURUK N HODOH KALAU BETUL DAH TAK DER ORG TAJA KOT LIBERPOOL NIH

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata kau yang buat jersey? jersey untuk family kau. brand dia cap kekabu emas.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails