Wednesday, 12 March 2014

Membongkar Teori Lagu Pitbull Meramalkan Kehilangan Pesawat MH370 - Betul Ataupun Bangang?


Nostradamus Moden?

Nampaknya semalam timbul teori bahalol baru yang kononnnya ada petunjuk kehilangan MH370 dirancang. Petunjuk ditemui di dalam lirik lagu Pitbull dan Shakira Let's Get It Started yang dikeluarkan pada Julai 2012.  To be quite honest if you believe in this theory you are either; 

a) Mempunyai imaginasi tinggi
b) Mabuk ketum
c) Tidak memakan kismis Tok Guru dan air penerang hati anai-anai koran yang secukupnya ketika membesar.

No seriously the last one is a joke tetapi kami cukup frustarated dengan manusia yang mencari petunjuk konspirasi selepas berlakunya insiden kemudian membina teori berdasarkan coincidence yang kelakar. Jadi apakah clue yang tersorak di dalam lagu Pitbull Let's Get It Started?

Kononnya dalam korus lagu ada tertulis BIG NEWS, MALAYSIA dan 2 PASSPORTS. Ini menurut pendukung teori konspirasi ialah bukti sah kehilangan MH370 adalah dirancang oleh tangan misterius. Bukti kukuh kerana kehilangan pesawat Boeing 777 ini kini big news, ada Malaysia dan 2 passport yang merupakan petunjuk 2 passport palsu yang digunakan oleh 2 warga Iran. 



Pertama sekali komen kami ialah kenapa selektif? Kenapa hanya ambil 3 perkataan ini sahaja untuk membina teori? Pilih secara random tanpa perlu membaca keseluruhan lirik dan mesej sebenar lagu adalah LEGIT? . 

Lagu ini ditulis oleh Pitbull atau nama sebenar beliau Armando Christian Pérez
untuk menunjukkan betapa WORLDWIDENYA beliau sebagai seorang artis.In fact nama samaran beliau selain daripada Pitbull ialah Mr Worldwide!.Lagu ini menceritakan bagaimana beliau berubah dari seorang pacal yang hina kini menjadi seorang selebriti yang hidup senang lenang. Jika dahulu beliau dahulunya miskin sehingga memerlukan food stamp untuk hidup, kini beliau sudah mewah dan hanya mendapat stamp kastam di dalam passport miliknya.
Kerana terlalu kerap pergi melakukan konsert seluruh dunia, passport beliau penuh dengan stamp kastam hingga beliau terpaksa membuat passport baru. Inilah makna sebenar 2 passports di dalam lirik lagu ini. 





Pada tahun 2011 beliau menjelajah seluruh dunia untuk KONSERT REBELUTION TOUR . Dari Februari ke Disember beliau menghiburkan peminat beliau sebanyak 28 kali di venue seluruh dunia. Beliau berada di Manila pada 30 November 2011 sebelum mengadakan konsert di Sunway Lagoon, Malaysia pada 2 Disember 2011. Ini makna bait lirik  "Thrilla In Manilla.. I am knocking them out like Pacquio ............. But for now it's off to Malaysia"

Nothing sinister. Beliau memang ada melakukan konsert di Manila, Filipina kemudian ke Kuala Lumpur Malaysia sebelum bergerak ke Indonesia pada bulan Disember 2011. Ini juga adalah maksud disebalik bait lirik "Lit up their December nights like the fourth of  July". Kepada yang kurang arif dengan pop culture Amerika Syarikat, 4 Julai ialah hari kemerdekaan USA dan disambut denga bermain bunga api mengalahkan Melayu pada malam Hari Raya. 



Harus diingatkan lagu Get It Started ini dikeluarkan pada Julai 2012. Jadi kebarangkali lagu ini ditulis selepas usainya konsert Rebelution Tour pada 21 Disember 2011 di Buenos Aires adalah tinggi. 

Pada pendapat kami tiada mesej tersirat di dalam lagu ini. In fact kalau dibaca lirik lagu dengan penuh ianya hanya sebuah lagu manusia yang menujukkan riak dia kini berjaya dan kaya. Macam lagu seorang miskin kedana yang kini riak dapat duit sikit kerana baru jadi upline Multi Level Marketing. 

Sekali lagi kami katakan.

Kenapa selektif mengambil perkataan tertentu dari ratusan perkataan di dalam lirik sesebuh lagu? Kalau ini diguna pakai sebagai basis memcipta teori konspirasi Izinkan saya mencipta teori baru mengenai MH370. 

Ingat ini hanya teori bodoh yang kami cipta FOR THE LULZ!

Permainan FLAPPY BIRD menjadi kegilaan dunia awal bulan lalu dengan jutaan muat turun pada peranti Android dan IOS. Anda mengawal burung yang bewarna MERAH, BIRU dan KUNING terbang sambil pada waktu yang sama mengelak paip bewarna HIJAU. Game ini direka oleh Don Nguyen seorang pembagun aplikasi yang berasal dari Vietnam. 

NOW FOR THE NUTJOB STUPID ASS CONSPIRACY THEORY!

Pesawat MAS hilang ketika merentasi ruang udara VIETNAM. Lihat warna burung Flappy Bird! Ia sama dengan warna JALUR GEMILANG! Air sekitar kawasan pencarian bewarna hijau! Don Nguyen pernah menerima ancaman maut sekiranya beliau tidak menarik semula Flappy Bird dari Google Play dan App Store. JELAS SEKALI MH370 HILANG KERANA VIETNAM MEMBALAS DENDAM TERHADAP KEDENGKIAN DUNIA TERHADAP CIPTAAN KELAS DUNIA DON NGUYEN SEORANG WARGA VIETNAM!!!!1111!!11!!!!!!!1 Oleh sebab itulah berita tidak sahih penemuan pesawat semuanya datang dari Vietnam. Ada konspirasi dari Vietnam untuk mencuri MH370 sebagai membalas dendam! OH MY GOD THIS IS SO FUCKING LEGIT! !!!111!!!1!!!11!!!





Does that sound crazy and tin foilish enough for you? Kami sudah kemukakan beberapa bukti PERSAMAAN diantara Flappy Bird dan MH370! Jika teori mengambil perkataan secara rawak dari lagu Pitbull adalah benar maka teori MH370 hilang ada kaitan dengan Vietnam juga benar!

So please.......

Janganlah menjadi Nostradamus kelas ke 3 di zaman teknologi maklumat. Anda boleh lakukan carian mudah dan kaji sendiri apa maksud sebenar lagu. Kenapa dengan mudah percaya teori tangkap muat mengenai lagu Pitbull Let's Get It Started? 

Seriously. Are we as a nation so addicted to stupid conspiracies that we want to believe it even when there are no real proofs that they even make sense?

I rest my case. See you tomorrow as I try to debunk more theories behind the disappearence of MH370. This is really getting fucking stupid I must say! 

p/s : Some people are mad that I used the term KASTAM here. I blame myself coz I am so used to writing in English. IMIGRESEN are called customs in some English speaking countries. A short form for "Customs and Immigration". Thus the term Is he cleared from customs yet?". After years of using the term customs I translated it literally into KASTAM when the correct Malay term should be IMIGRESEN. Apologies














119 comments:

  1. obe..obe... insaflah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala bapak kau jugak!!

      Delete
    2. Bisjut merupakan satu konspirasi dari blog serius :

      Agenda bisjut adalah untuk mempromote bisjut kepada warga bangla supaya menyokong blog serius yang merupakan sekutu kuat bisjut & royi.

      Bisjut merupakan satu program utk mempengaruhi pembaca blog serius utk sentiasa menyebut 'nak bisjut' setiap kali memberi komen di laman blog serius

      Bisjut juga merupakan satu kaedah konspirasi dari Obe utk melariskan penjualan bisjut yang kini dijual ileh bangla di kota Dhaka

      Terdapat satu kod rahsia dari laman blog serius yang sudahpun terbongkar...

      tahukah anda apa kod rahsia itu?

      kod rahsia itu ialah 'Nak bisjut'?

      nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

      Delete
  2. KEPALA BAPAK KAU!!

    ReplyDelete
  3. aku hampir2 percaya, tp mujurlah aku dah minum air anai2 qoran seliter sehari dan kismis tok guru silat gayung semenjak akil baligh.

    ReplyDelete
  4. Hahaha.....tahniah kepada blogger kita...

    ReplyDelete
  5. mohon obe tulis pasal bomoh :)

    ReplyDelete
  6. Bisjut merupakan satu konspirasi dari blog serius :

    Agenda bisjut adalah untuk mempromote bisjut kepada warga bangla supaya menyokong blog serius yang merupakan sekutu kuat bisjut & royi.

    Bisjut merupakan satu program utk mempengaruhi pembaca blog serius utk sentiasa menyebut 'nak bisjut' setiap kali memberi komen di laman blog serius

    Bisjut juga merupakan satu kaedah konspirasi dari Obe utk melariskan penjualan bisjut yang kini dijual ileh bangla di kota Dhaka

    Terdapat satu kod rahsia dari laman blog serius yang sudahpun terbongkar...

    tahukah anda apa kod rahsia itu?

    kod rahsia itu ialah 'Nak bisjut'?

    nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdasarkan pemerhatian aku terhadap komen2 orang cerdik dlm kebanyakan pos2 di blog ni, ak meraskan beliau memerluan rawatan psikiatri segera. tulis komen mcm org terencat akal je..

      Delete
  7. http://suaramuhajirin313.blogspot.com/2014/03/kehilangan-pesawat-mas-mh370-malaysia.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Satu ja aku boleh cakap kat owner blog ni. Bodoh harbi. Bila bodoh tu simpan2 sikit. Freemason or yahudi merancang sesuatu makan tahun. Belajar berfikir di luar kotak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..bodoh memang kena simpan2 sikit ek????tak boleh keluarkan banyak2 ek???and 1 more thing aku tak pernah duduk dalam kotak..so dh memang azali lagi dh berfikir di luar kotak..ko duduk dalam kotak ek????lol

      Delete
  9. apa kena anon kat sini konon berfikir luar kotak sangat. Engko dulu BI tak belajar habis ke anon oi? betullah tu apa blog serius ni cakap. aku nak tergelak tengok rakyat Malaysia ni masing masing berusaha keras nak jadi spy sangat. Sikap paranoid korang ni dah tahap kritikal dah aku tengok. Pitbull memang dah biasa dah dalam lagu dia letak nama negara2 kat dunia apa yang peliknya sangat? Kalau betul us tu ada agenda ko ingat diorang bodoh ke sampai nak exposedkan jadi lagu? PAYAH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahai perempuan bykkan belajar lg ya. Simpan sikit bodoh tu

      Delete
    2. wahai anon. kau pun simpan jugak la bodoh kau tu, sakit mata aku tgk.

      Delete
    3. MUNGKIN TEROTI KO NI SALAH ZATI DIA SAJA BUAT BUAT NAMPAK MCM KAU BATUL REVERE PSYCHOLOJI LA CYBERNETIC ESCHLAFFEH!

      Delete
  10. Stamp kastam untuk passport?sejak bila pulak kastam stamp passport?xresearch dulu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. penting ka?ada memberi kesan kat hidup ko ka?if dia letak betul2 immigration hidup ko berubah jadi lebih berguna ka?sial?

      Delete
    2. kill ur self!

      Delete
  11. benda ni pun nak gadoh.haram jadah!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gadoh-gadoh dah memang sebati dengan darah anon-anon sedunia..lu apahal?

      Delete
  12. Pffft Pui punya orang

    ReplyDelete
  13. Mungkin ini konspirasi Obe untuk memecah belahkan pembaca dia! Puih!

    ReplyDelete
  14. Izzati dan Blog hampeh, Kau sakit hati apa hal? pakwe kau ke Pitbull dan US tu? Hak Puiiii.

    ReplyDelete
  15. You guys are pieces of shit !

    ReplyDelete
  16. untuk mengaitkan lagu pitbull ngan tragedi mh270 adalah sesuatu yg kurang bijak
    ada berjuta-juta lagu di dunia dan berkemungkinan akan berkaitan dgn sesuatu peristiwa secara tidak langsung
    namun, andaian bahawa Amerika berkemungkinan ingin menguji kemajuan teknologi China adalah perkara yg tidak mustahil
    Sememangnya Amerika mempunyai cita-cita besar untuk menguasai dunia secara total
    Kita harus lihat penghalang kepada cita2 Amerika sekarang adalah China, Russia, negara2 Islam membangun yg pro khilafah
    kebanyakan negara2 di dunia sudah tunduk sepenuhnya kepada sistem Amerika & barat
    renung-renungkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obe gemuk ni bab Agama memang Bangang.
      Jgan marah dia. Dia memang jahil, pastu menampakkan kejahilan dia.
      Tahniah Obe. Teruskan menyokong Illuminati..

      Yg Benar,
      Penyokong PKR

      Delete
  17. teori dan konspirasi.. http://readthisstory.net/my-6338014

    ReplyDelete
  18. Sedang yahudi merancang sesuatu utk menghancurkan negara kita. Tp kita sebagai rakyat bergaduh sesama sendiri. masing2 nk tunjuk hebat. nk tunjuk ilmu tinggi. Semua ketentuan Allah SWT. banyakkan zikir dan doa. peringatan utk diri sndiri dan semua

    ReplyDelete
  19. ni la melayu bodo memanjang
    tak abes2 dgn mkaji konspirashit yg x bfaedah
    x de makna la diorg mau tawan malaysia ni
    kalo diorg nk tawan lama dh diorg tawan sbb org2 malaysia ni terutamanya melayu mmg bodo senang kene tipu
    so pls la jgn duk kaji melebihi daya imaginasi korang tuh

    ReplyDelete
  20. Blogger Bangang Abadi ! Low Level of Education ! Better tutup blog" sempit" nie. We should take all possibilities and prepare for the worst. Not freakin' sayin' that "Oh! Who believes Get It Started had something to do with MH370 were high-imagination, ketum or lack of kismis". Seriously! the ideas made by you were suck and show you no education. If you're lawyer, you will take everything people say to you as long as it has relation with the case and only after that, then you make your research and carrying out some wise decisions based on what people say. One more thing, don't create a blog if you can't accept people's talk. All your nasty words toward people's comment put your position as "immature" or to be more specific "childish". No one wants to here an opinion from 7-year-old. Learn more about achieving better critical thinking and be open-minded.

    ReplyDelete
  21. I feel bad for you that you had to explain this thing. Cheer up Obe

    ReplyDelete
  22. jangan asyik busy privacy org..baik fkir mcmana nk jd kaya mcm pitbull,tp bk. mlalak bt konsert,just lyari http://theReferraljob.com

    ReplyDelete
  23. Dri kmu smua begadu pasal MH370 hilng baik kmu berdoa yg mereka smua selamat seluruh dunia mengharap kn mereka selamat

    ReplyDelete
  24. puja la sngat pitbull dajjal tu..,mngada2 dngan ayt english ko tu,brmegah2 taip ayt english,mcm ko sorg yg mngaji lam dnia ni..

    ReplyDelete
  25. Obe gemuk ni bab Agama memang Bangang.
    Jgan marah dia. Dia memang jahil, pastu menampakkan kejahilan dia.
    Tahniah Obe. Teruskan menyokong Illuminati..

    Yg Benar,
    Penyokong PKR

    ReplyDelete
  26. Jika kita bijak, kita akan lihat kejadian MH370 ini secara menyeluruh bermula daripada kejadian2 di bawah:

    1. PKR nyaris dapat membentuk kerajaan. BN dah 50-50 sejak Najib memegang tampuk pemerintahan (kejadian awal).
    2. Pengganas serang lahad datu ketika zahid hamidi jd menteri pertahanan. Malaysia mula cuak apabila ujian sistem pertahanan Malaysia diuji kali pertama dgn serangan ini (ujian percubaan kpd sistem ketenteraan Malaysia dan zahid), dan 14 anggota vat69 dibunuh.
    3. Hishamudin jd menteri pertahanan gantikan zahid - terus hantar tentera udara. Pengganas lahad datu dibunuh keseluruhannya.
    4. Illuminati sudah mula tahu kekuatan tentera malaysia di sabah.
    5. Singapura hantar stelit pengintip ke Malaysia - nak intip lagi system ketenteraan malaysia. Malaysia di bawah Najib, hanya mendiamkan diri dan hanya beri amaran dengan lemah lembutnya kepada singapore. Singapore gelak sakan shj dgn sistem pemerintahan yg lemah yg ditunjukkan.
    6. Singapore dah dpt tahu di mana spot semenajung yg lemah dan boleh di bola-bola kan.
    6. Rakyat mula mendoakan yang tidak baik kepada kerajaan setelah pemerintahan najib menyebabkan rakyat marah dgn kenaikan harga barang dsb. Anwar terus melakukan hasutan agar umat Islam berpecah belah. DAP tepuk tangan dgn tsunami kaum cina.
    7. Ujian kedua - MH370 dirampas dan ghaib begitu sahaja - suatu alsebab yg amat berkesan untuk malaysia membenarkan kapal2 tentera illuminati USA, Singapore dan sekutunya melihat keberkesanan sistem pertahanan Malaysia secara keseluruhan.
    8. Mereka simpan data, dan digunakan kelak apabila perlu.
    9. Apa perkaitan seluruh terminologi ini? Kita fikirkan sama-sama.

    Jadi, maaf ya tn tanah. Bukan nak cakap apala, sebenarnya kita seharusnya lebih bijak mencari sebab dan musabab selain daripada menggunakan pandangan 'nur' yang Allah anugerahkan kpd setiap umat Islam untuk melihat kejadian ini dan kejadian2 sebelumnya sebagai suatu petunjuk dan peringatan. Lagu - mungkin tak beri apa2 maksud, dan ungkin juga ada memberi maksud. Kita tak tahu, yg Maha Mengetahui hanya Allah Azzawajalla. Bukakan minda, lihatlah secara makro. Hentikan pergaduhan dan sengketa.

    ...di mana aku berada di sana ada DIA...

    ReplyDelete
  27. Mohon rungkaikan juga teori kartun bart simpson dan johny bravo yang bagi hint pasal 9/11. Janganlah selektif. Yahudi ni suka nganjing kat dunia sebelum dia buat sesuatu.

    ReplyDelete
  28. obe pukimak kau babi sial puki lancau..kote kecik pendek ..tepu obe seorg johor yg bodoh xde otak ..pendek akal ..ko sorang je yang sial ..org johor yg lain ok je ..ko pundek ..brape kerajaan bodo ni bagi duit kat kau ? sial gemok pundek obe pukimak kau babi sial puki lancau..kote kecik pendek ..tepu obe seorg johor yg bodoh xde otak ..pendek akal ..ko sorang je yang sial ..org johor yg lain ok je ..ko pundek ..brape kerajaan bodo ni bagi duit kat kau ? sial gemok pundek obe pukimak kau babi sial puki lancau..kote kecik pendek ..tepu obe seorg johor yg bodoh xde otak ..pendek akal ..ko sorang je yang sial ..org johor yg lain ok je ..ko pundek ..brape kerajaan bodo ni bagi duit kat kau ? sial gemok pundek

    ReplyDelete
  29. BETUL LA AD USTAZ2 CAKAP, AKAN ADA SATU ZAMAN YG MANA BILA SEMUA BENDA YG ORG2 BARAT BAWAK,KITE CKAP BETUL (TEORI), SAMPAI KAN DORG MASUK KAT LUBANG BIAWAK PN KITE AKAN IKUT,

    *yg ko ckp semua tu xd la salah,tp jgn beriya nk menafikan, fikir dahulu..

    ReplyDelete
  30. ko dah out to date la sedara, lebih kurang mcm mahathir dah....apa namaaaaaa

    ReplyDelete
  31. mohon quote pebetulkan bangang2 di luar sana
    -hafizi king

    ReplyDelete
  32. cau ci bai laa lu.... ko rasa pendapat ko tu betul sangat ke?? sukati la kalau orang luar sana nak pk ape... ko apahal?? yemeee sibettttt!!

    ReplyDelete
  33. Freemason @ illuminati sebelum buat sesuatu memang mereka akam kasi clue dahulu..sbb mereka faham dengan kod2 yg terukir ketika zaman firaun.dan kebanyakan ahli mereka adalah dari keturunan ahli sihir firaun.mereka ingun membalas dendam disebabkan mereka dimalukan oleh nabi musa..dendam itu berterusan hingga ke hari ini kerana ego mereka tinggi.dan antara contoh yang boleh dilihat kebanyakan kejadian konspirasi tahap tertinggi pasti berkait dengan nombor, simbol atau abjad tertentu..so adalah tidak mustahil mereka masukkan lirik dlm lag tu sebab shakira & pitbull adalah antara penyokong kuat freemason manakala tom cruise yg tiada terlibat dengan nyanian adalah berdarah yahudi n sering melakonkan cerita yg berkaitan dgn aktiviti dan perancangan freemason arahan steven spielberg ..mumbai, ali, semuanya pasti berkaitan kerana usa skrg menggerakkan tenteranya ke,selat india manakala ali adalah pembelu tiket utk 2 org warga iran itu.apakah kaitan mereka ini dgn tour pitbull..disitu petunjuknya sedikit sebanyak telah terkupas kerana mereka memang suka menganjing dgn cara halus tetapi berkesan dan diingati sampai bila2 seperti perisziwa 11 /9.. berhati2 lebih baik dari bersangka baik dgn illuminati ni..wallahualam..mata, jiwa ,hati, ilham dari Allah swt kepada hamba2 nya yg berusaha mencari kebenaran..

    ReplyDelete
  34. i love jews coz 1 of them but luckily we r muslim instead ;)

    ReplyDelete
  35. haha..ingat di akhir zaman akan ada fitnah yg besar, tetapi kita akan anggap ianya sebagai satu kebetulan..fikir2kanla..ini bkn satu kebetulan tetapi mmg konspirasi!!

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Tuan Rumah,

    OK, lek, lek, lek... Slow down sikit brader... Slow down skit..... Chill... Ramai dekat Malaysia ni pun dah ke luar negara. Kalau Tuan bijak arif tentang Pop Culture di USA then Alhamdulillah segala puji bagi Allah. Tapi beriya-iya sangat marah ni nampaknya kenapa? Adakah dia itu abang kandung Tuan? Abang ipar? Atau cinta lama?

    Come onn, I mean, kalau pun salah teori tu, give us a break la, biasa la orang kita nak kaitkan apa-apa dengan permainan Zionis, tapi kenapa kita nak defend dengan penuh semangat? Atau adakah Tuan rasa Zionis tak mainkan apa-apa peranan dalam keadaan dunia kita hari ini? Saya harap Tuan dah makan kismis Tok Guru banyak-banyak dan sememangnya lebih bijak daripada ini.

    Apa-apa pun saya sebagai wakil tak rasmi kepada Pitbull nak berterima kasih banyak-banyak la kepada Tuan sebab tolong jelaskan hal ni dengan bersungguh-sungguh. Saya yakin Pitbull ni kalau faham Bahasa Malaysia maka beliau akan berasa sangat kagum dengan keprihatinan tuan.

    Apa-apa pun, rendahkanlah tona kata anda dan sebutlah "wallahu'alam" / "wallahu ta'ala alam". Kita tak tahu, kita hanya menduga, tapi hanya Allah yang tahu semuanya.

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  37. Lailahaillallah...
    Wahai umat manusia...
    Kamu percaya pada Allah atau pun kamu percaya dengan kebarangkalian..?
    Kita pun sudah tahu dan jelas bahawa Allah maha berkuasa keatas tiap-tiap sesuatu kejadian yang berlaku dimuka bumi ini..
    Tapi adakah kita mahu terus mempercayai kebarangkalian itu atau pun hanya percaya pada Allah..? Banyak sudah kita saksikan sendiri teori-teori yang dimainkan oleh orang-orang kafir.. Namun, tiada satu pun yang tepat melainkan hanya yang tertulis didalam Al-Quran..
    Sebagai contoh yang terbaru..
    Tentang kiamat pada tahun 2012 yang diramal melalui lagu korea.. Gangnam style... Apakah kesahihannya sekarang ini pada fikiran kita? Dan apa yang kita fikirkan sewaktu ia menjadi sebutan ramai seperti sekarang? Fikir-fikirkan lah... Allah yang lebih berkuasa.

    ReplyDelete
  38. org melayu ni dibodohkan dgn karut-marut teori konspirasi.. wahai para banggang cubalah jadi cerdik sikit.. Lagu pitbull tu xde kena mengena dgn kehilangan MH370... Itu lagu tahun 2012. Nape kamu bodoh sangat wahai melayu malaysia

    ReplyDelete
  39. pasal dorang nak kan kita rujuk kat cerita2 dorang tu... lama2 kita lupa pada al-quran.. pasal tu lah dorang tu buat macam2 teori utk bg tau kita yang konon2nya setiap perkara dah lama pihak dorang tu rancangkan..
    bila dah semua org percaya kat cerita2 yang akan ditayangkan.. maka taksublah org kita cari info kat dalam ceita tu..
    berniaga nak pandai bang.. jadi.. makin penuhlah panggung nnti...
    amacam...

    ReplyDelete
  40. RINGKASAN TATACARA MENGERJAKAN SOLAT ISTIKHARAH

    Rakaat Pertama
    1) Berniat di dalam hati untuk mengerjakan solat sunat Istikharah
    2) Takbiratul Ihram
    3) Doa Iftitah
    4) Membaca surah al-Fatihah
    5) Membaca Surah al-Qur’an
    6) Rukuk
    7) Iktidal
    8) Sujud
    9) Duduk antara dua sujud
    10) Sujud kali kedua
    11) Bangun untuk rakaat kedua

    Rakaat Kedua
    1) Ulang seperti rakaat pada pertama dari nombor (4) hingga (10)
    2) Duduk untuk tahiyyat akhir
    3) Memberi salam ke kanan dan ke kiri
    4) Membaca doa Istikharah

    ReplyDelete
  41. Emmm...best betol baca comment korang semua...
    Bukan setakat lagu je yg die menganjing!!
    Ingat x isyarat ping yg diura2 kan ada di kesan di lautan hindi?? Hahhh tu siapa yang bg tau kalau bukan kaum yahudi tu sendiri..hakikat nye tiada pon..yang kite ni pon takot nak bersuara lantang kan..hahhh itu la nama nye sekarang dunia dah hampir terbalik..yahudi mmg suke menganjing
    DAN KITA PULA JANGAN SESEKALI MENGANJING ORANG, X DE ADAB LANGSUNG KAN..

    ReplyDelete
  42. kenapa mesti ada sebutan 'Dale' dlm lirik lagu dia? hehehe... :P

    ReplyDelete
  43. Pitbul ngan Shakira tue org Freemason.. Memang ada tersirat larh lagu Tue ngan mh370.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teori kejahatan yahudi walaupun cerita tu tak betul kita gembur gemburkan je biar jadi betul...bangsa ni kan penyebab huru hara kat dunia ni..yahudi,US,setan satu kapal..

      Delete
  44. IZIN SHARE GAN?

    SOFTWARE APLIKASI KARAOKE TERBARU

    MAU X KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html


    IZIN SHARE GAN?

    MAU DZONE EXTREME KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html

    ReplyDelete
  45. Selamat datang ke House of gereja Illuminati di mana anda boleh menjadi kaya terkenal dan popular dalam kehidupan, Sertai persaudaraan Great Illuminati di seluruh dunia, Kami berada di sini untuk membantu anda menukar dan mengubah hidup anda dengan cara yang paling positif. menyertai Illuminate kultus dalam talian hari ini dan mendapatkan wang segera 55 juta dolar dengan rumah percuma di mana-mana anda memilih untuk hidup di dunia dan juga mendapat 300,000 dolar bulanan gaji Jika anda berminat sila emailkan bawah illuminatihomeofrichs@gmail.com OR Call untuk menyertai +2349033375429 Jika anda tidak mahu untuk menyertai Illuminati tidak membaca mesej ini. Peraturan * Anda mestilah berumur 18 tahun. * Anda tidak perlu membincangkan rahsia Illuminati kepada sesiapa. * Kami tidak berminat untuk sesiapa yang telah mendapat pengetahuan mereka tentang Illuminati berdasarkan apa yang mereka telah mendengar dari Media Massa (Berita atau Seni Persembahan), Conspiracy Ahli teori (Authors Amatur atau Profesional atau Spekulator), Internet Khabar angin, atau bid'ah lain. * Sebaik sahaja anda menyertai Illuminati dalam tempoh seminggu daripada keahlian anda, anda akan mencapai matlamat yang paling besar dalam kehidupan dan juga mempunyai kekayaan dan kemasyhuran. * Tidak ada yang membuang mesej daripada GREAT Illuminati jika dibuang orang itu akan disiksa siang dan malam. * Kegagalan untuk memaksa kepada perintah dan peraturan GREAT Illuminati akan melihat kemasyhuran dan kekayaan anda diambil kembali. *. Salah satu peraturan Illuminati adalah "Kami tidak bercakap mengenai Illuminati" jadi saya tidak boleh mengatakan terlalu banyak mengenainya di sini. Jika anda benar-benar berminat kembali kepada kami melalui E-mel: illuminatihomeofrichs@gmail.com ATAU hubungi +2349033375429 Jangan bermain permainan minda.

    ReplyDelete
  46. Ini adalah sebuah kuil yang besar Illuminati
    adalah anda mencari, kekayaan, kuasa dan kemasyhuran,
    adakah anda seorang lelaki perniagaan atau perempuan, adalah
    anda seorang paderi atau ahli politik atau pensyarah,
    adakah anda seorang pelajar atau graduan, yang begitu
    pun anda berada di seluruh dos dunia
    tidak penting kepada kami, apa yang penting banyak untuk
    kami adalah untuk melihat anda bahagia dan kaya, kami
    memberi peluang anda di sini untuk menjadi apa yang
    yang pernah jadi anda mahu menjadi dalam kehidupan, menyertai
    Illuminati rahsia saudara hood dan mendapat
    semua yang anda perlukan dalam hidup, kami menawarkan setiap perkara
    anda perlukan dalam hidup, jika anda benar-benar bersedia
    untuk membuat dalam kehidupan adalah lebih baik anda menyertai kami
    sekarang! E-mel ... zionilluminati666@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Adakah anda berminat untuk menyertai illuminati besar, di sini adalah kehidupan yang
    mengubah peluang ke dalam dunia yang
    kaya, anda akan diberi $ 10,000 setiap dua minggu sebagai keahlian
    berkat, peti masuk yang kuat dan terkenal kami kini di sini
    atau hubungi e-mel rasmi Illuminati pada
    illuminati.priest@mail-on.us
    Peti masuk, atau menghantar permintaan rakan
    Whatsapp +13176681073

    ReplyDelete
  48. Apa cerita teori burung penulis artikel ni?? Sekarang sudah 2017 , adakah rakyat vietnam tersebut sudah di dakwa atas teori game burung ini? Kah kah kah [dot] [smile]

    ReplyDelete
  49. JOIN ILLUMINATI HARI INI DAN MEMBERIKAN RICH DAN FAMOUS.
    Adakah anda seorang lelaki atau wanita perniagaan, Pastor, ahli politik, pemuzik, doktor, pemain bola sepak, pelajar? Adakah anda mahu menjadi terkenal, kaya dan berkuasa? Sertai persaudaraan Illuminati hari ini dan biarkan impian anda datang, menjadi ahli hari ini dan terima jumlah $ 2,000,000 serta-merta dan $ 400,000 evey bulan dengan kereta dan rumah di mana di dunia, hubungi kami hari ini melalui email @ (illumunate.neal666 @ gmail.com) atau whatsapp saya di +19513816581.

    ReplyDelete
  50. Ia ada untuk memberikan kebebasan kepada Kemanusiaan. Organisasi ini aman. Illumminati berada di semua bahagian dunia. Organisasi ini mengalu-alukan setiap orang untuk menyertai. Tidak ada pengorbanan manusia dalam bentuk apapun di Illuminati.

    Kami mengambil orang, semua jenis, lelaki, wanita dan orang muda. Untuk menyertai Illuminati, hanya mengambil masa 30 minit, menjadi kaya hanya boleh mengambil 2 jam. Kami mempunyai banyak kelebihan dalam Illuminati.
    Kami memberi ahli kami $ 3,000 setiap minggu.
    Kami memberi ahli kami $ 2,000,000 / = setiap bulan.
    Ahli kami bebas untuk pergi ke mana-mana negara pilihan mereka pada bila-bila masa.
    Sekiranya seseorang memberi kami ahli, kami memberi orang itu dengan segera $ 1000 US Dollar setiap orang yang dia bawa untuk menyertai kami.
    Ramai orang telah menyertai kami, Pastors, Pemuzik, Usahawan, Guru, Selebriti, Peladang, Pelakon Filem. NGO dan lain-lain yang tidak dapat kami jelaskan di halaman ini.

    Sertai kami hari ini dan menjadi kaya, hantar e-mel ke: illuminatisupreme01@gmail.com
    Anda boleh menyertai hari ini dan mengubah hidup anda. atau hubungi kami di whatsapp +2349038521315

    ReplyDelete
  51. HELLO BERGABUNG DENGAN KAMAR ILLUMINATI BROTHER HOOD HARI INI DAN LIVE

    A BERSIH DAN HAPPIN HIDUP. SELAMAT DATANG KE TEMPLE BESAR

    OF RICHES AND FAME. Adakah anda perniagaan, Man / wanita, ahli politik,

    muzik, pelajar dan anda ingin menjadi kaya, berkuasa dan terkenal

    dalam kehidupan. Anda boleh mencapai impian anda dengan menjadi ahli

    Khemah saudara besar yang menerangi. Dengan ini semua impian dan hati anda

    keinginan dapat dicapai sepenuhnya, jika anda benar-benar ingin menjadi ahli

    daripada kudung saudara yang sangat terang, hubungi Tuhan menerangi sekarang,

    Nota: ahli yang baru diambil adalah berhak dengan $ 800,000'00 $ Dolar AS, Dan Cincin Emas keabadian dan Kekayaan, yang akan melindungi dan menyatukan anda dari

    musuh, dan visa percuma ke United State Of America.

    Tolong jangan berkongsi darah atau pengorbanan Manusia.

    E-mel :: join.combrotherhood@gmail.com Jangan terlepas peluang ini. Panggil dan menjadi kaya Sekarang Lordmarshall: AS +19149087408 ATAU kami untuk Pengambilan cepat Sekarang di Jerman +4915735992414 Australia +614888917117

    Coleman Sansx: MOBILE :: us on WHATSAPP :: + 2347011770898 Motto;

    kita berada di sini untuk mengurangkan kemiskinan dari dunia hari ini. mesej sekarang dan menjadi kaya $$$

    ReplyDelete
  52. Orang yang Allah bagi petunjuk je yang nampak ape yang Dajjal rancangkan iaitu orang2 yang berfikir dgn berlandaskan Al Quran dan hadis Rasulullah.. Dajjal dah rancang sebelum zaman Nabi Muhammad lagi.. Wallahu’alam.. Semoga Allah ampunkan kita dan beri hidayah pada kita.. Amin..

    ReplyDelete
  53. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    ReplyDelete
  54. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    ReplyDelete
  55. Halo, Adakah anda ingin menyertai illuminati dan menjadi kaya, terkenal dan berkuasa? untuk sepanjang hidup anda? Faedah yang diberikan kepada ahli baru yang menyertai illuminati $ 50,000,000 ke dalam akaun bank anda ......
    $ 600,000 gaji mingguan .........
    Nilai kereta di $ 400.000 .......
    Kontrak anugerah bernilai $ 200,000,000 .......
    A House di mana-mana negara pilihan anda sendiri. Dan visa percuma ke negara impian anda.Total gaya hidup berubah ?? jika anda berminat, WhatsApp kami: +2348147226753, ATAU E-mel kami: greatilluminati0666@gmail.com, supaya kami dapat memulakan proses bergabung !!!

    ReplyDelete
  56. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI ke negara bersatu dan di seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru kerana mereka menyertai persaudaraan dan juga sebuah rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan mereka untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERLAKU ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai USD $ 650,000 USD.
    2. Kereta Dream Dream yang baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Sebuah rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Bulan pelantikan dengan 5 terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



    CATATAN; persaudaraan Illuminati yang boleh anda sertai dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dan sebagainya,


    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE

    ReplyDelete
  57. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    ReplyDelete
  58. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    ReplyDelete
  59. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI ke negara bersatu dan di seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru kerana mereka menyertai persaudaraan dan juga sebuah rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan mereka untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERLAKU ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai USD $ 650,000 USD.
    2. Kereta Dream Dream yang baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Sebuah rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Bulan pelantikan dengan 5 terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



    CATATAN; ini persaudaraan Illuminati yang boleh anda sertai dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia, Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dan sebagainya,


    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE

    ReplyDelete
  61. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI ke negara bersatu dan di seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru kerana mereka menyertai persaudaraan dan juga sebuah rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan mereka untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERLAKU ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai USD $ 650,000 USD.
    2. Kereta Dream Dream yang baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Sebuah rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Bulan pelantikan dengan 5 terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



    CATATAN; ini persaudaraan Illuminati yang boleh anda sertai dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia, Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dan sebagainya,


    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE

    ReplyDelete
  62. Salam dari ATURAN ILLUMINATI ke seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai BROTHERHOOD ILLUMINATI di mana MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, saintis, bintang dunia dan pemimpin dunia yang menguasai dunia mendapat kemasyhuran dan cita-cita mereka, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com
    Nota: sila tahu bahawa dengan menghormati agama anda dan di mana anda berada di dunia, anda dialu-alukan menjadi ahli.

    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEW WORLD ORDER.

    ReplyDelete
  63. Salam dari ATURAN ILLUMINATI ke seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai BROTHERHOOD ILLUMINATI di mana MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, saintis, bintang dunia dan pemimpin dunia yang menguasai dunia mendapat kemasyhuran dan cita-cita mereka, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com

    Nota: sila tahu bahawa dengan menghormati agama anda dan di mana anda berada di dunia, anda dialu-alukan menjadi ahli.

    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEW WORLD ORDER.

    ReplyDelete
  64. Salam dari ATURAN ILLUMINATI ke seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai BROTHERHOOD ILLUMINATI di mana MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, saintis, bintang dunia dan pemimpin dunia yang menguasai dunia mendapat kemasyhuran dan cita-cita mereka, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com

    Nota: sila tahu bahawa dengan menghormati agama anda dan di mana anda berada di dunia, anda dialu-alukan menjadi ahli.

    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEW WORLD ORDER.

    ReplyDelete
  65. Salam dari ATURAN ILLUMINATI ke seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai BROTHERHOOD ILLUMINATI di mana MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, saintis, bintang dunia dan pemimpin dunia yang menguasai dunia mendapat kemasyhuran dan cita-cita mereka, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com

    Nota: sila tahu bahawa dengan menghormati agama anda dan di mana anda berada di dunia, anda dialu-alukan menjadi ahli.

    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEW WORLD ORDER.

    ReplyDelete
  66. Salam dari ULASAN ILLUMINATI BESAR ke Amerika Syarikat dan di seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan ILLUMINATI ORDER di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa sebarang pengorbanan darah. Dan selama bertahun-tahun kami mempunyai pemimpin dunia, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS dan semua kerja-kerja kehidupan, anda dialu-alukan di seluruh dunia dalam masing-masing Perlumbaan, Agama dan Etnik SELAMAT Anda ke HALL of FAME and WEALTH.
    Sila tulis kami di surat peribadi kami: greatilluminate99@gmail.com

    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE.

    ReplyDelete
  67. Salam dari ULASAN ILLUMINATI BESAR ke Amerika Syarikat dan di seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan ILLUMINATI ORDER di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa sebarang pengorbanan darah. Dan selama bertahun-tahun kami mempunyai pemimpin dunia, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS dan semua kerja-kerja kehidupan, anda dialu-alukan di seluruh dunia dalam masing-masing Perlumbaan, Agama dan Etnik SELAMAT Anda ke HALL of FAME and WEALTH.
    Sila tulis kami di surat peribadi kami: greatilluminate99@gmail.com

    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE.

    ReplyDelete
  68. Tergolong dalam Illuminati hari ini dan mencari cahaya. Wang, kuasa, kemasyhuran dan kekayaan menjadi tajuk anda di seluruh generasi anda dan lihat bagaimana impian anda menjadi kenyataan. Jika anda berminat untuk menyertai di seluruh dunia Illuminati perintah ibu pejabat di (Amerika Syarikat), e-mel kami hari ini. Emel: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Atau apa-apa aplikasi kami.. + 19292811087

    Untuk permulaan dalam talian anda.
    Tidak kira di mana anda berada. Tiada jarak boleh menjejaskan kerja baphomet kami.

    Ambil perhatian.. Kami tidak menerima panggilan WhatsApp.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  69. Hei nama saya adalah Jessie Aatiya saya dari Asia, saya di sini untuk bersaksi bagaimana saya menjadi pelakon Super di seluruh dunia, dengan perintah Freemasonry, saya sangat mencari bantuan, apabila seorang kawan saya yang merupakan pelakon yang paling popular di Singapura , memberitahu saya tentang perhimpunan Freemasonry, selepas tahun penentuan menjadi salah satu daripada 10 pelakon Top di seluruh dunia, akhirnya saya mendapat dihubungi dengan bantuan Lord Davis, kini saya gembira dengan apa sahaja yang saya lakukan dalam kehidupan hari ini, selepas saya telah mendaftar penuh , Saya menyertai perhimpunan, saya menerima jumlah €50,000,000 sebagai manfaat saya dan gaji bulanan saya, yang €800,000 juga saya diberi dilindungi, kemasyhuran, pengaruh kuasa e. t. c, satu perkara yang saya mahu untuk membetulkan adalah bahawa, Freemasonry tidak melakukan pengorbanan manusia atau menyakiti sesiapa , jika anda baru sahaja dimulakan mereka akan memberikan anda benih kekayaan dan memberkati anda dengan kebijaksanaan, kuasa, pengaruh e. t. c anda perlu berjaya. Satu lagi perkara adalah bahawa masyarakat mempunyai berkat khas untuk ahli politik, pemain bola sepak, dan bintang Super. Sebagai ahli Freemasonry adalah keputusan peribadi, masyarakat tidak memaksa atau mohon orang untuk menyertai mereka. Saya menyertai kerana saya mahu mencapai impian dan matlamat saya dalam kehidupan, tiada siapa yang memaksa saya, dan saya sangat gembira untuk menjadi ahli hari ini kerana mereka telah menyumbang banyak kepada kehidupan saya dengan membuat saya salah satu pelakon yang popular di dunia. Jika anda berminat untuk menyertai Freemasonry ibu pejabat kenalan melalui e-mel: unitednationalmasons@protonmail.ch atau WhatsApp European Union, +31687718900 untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk menyertai perhimpunan.

    ReplyDelete
  70. Halo, Adakah anda ingin menyertai illuminati dan menjadi kaya, terkenal dan berkuasa? untuk sepanjang hidup anda? Faedah yang diberikan kepada ahli baru yang menyertai Persaudaraan illuminati !!!
    ke dalam akaun bank anda $ 50,000,000USD ......
    Gaji mingguan $ 600,000USD .........
    Nilai kereta pada $ 400,000USD .......
    Kontrak anugerah bernilai $ 200,000,000USD .......
    A House di mana-mana negara pilihan anda sendiri. Dan visa percuma ke negara impian anda.Total gaya hidup berubah ?? jika anda berminat, WhatsApp kami: +2348147226753, ATAU E-mel kami: illuminatitemle666@gmail.com, supaya kami boleh memulakan proses bergabung !!!

    ReplyDelete
  71. DUNIA BARU BARU THE ILLUMINATI RAKYAT SOSIETY .. SELAMAT DATANG KE TEMPLE BESAR RICHES, FAME DAN KUASA. Adakah anda perniagaan, Lelaki atau wanita, ahli politik, pemuzik, pendeta, peguam, pelakon, pelakon, jurubank, dan anda. ingin menjadi kaya, berkuasa dan terkenal dalam kehidupan. Anda boleh mencapai impian anda dengan menjadi ahli saudara saudara ILLUMINATI Besar. Dengan ini semua impian dan keinginan hati anda dapat dicapai sepenuhnya, jika anda benar-benar ingin menjadi ahli saudara saudari ILLUMINATI yang hebat, Nota: ahli yang baru diambil adalah berhak dengan $ 700,000 Dolar AS, Cincin Emas, yang akan melindungi dan menghayati anda dari musuh, dan visa percuma ke Amerika Syarikat. Tolong jangan berkongsi darah manusia. Mohon WhatsApp + 16822060873Hail cahaya
    Encik derrick larry

    ReplyDelete
  72. DUNIA BARU BARU THE ILLUMINATI RAKYAT SOSIETY .. SELAMAT DATANG KE TEMPLE BESAR RICHES, FAME DAN KUASA. Adakah anda perniagaan, Lelaki atau wanita, ahli politik, pemuzik, pendeta, peguam, pelakon, pelakon, jurubank, dan anda. ingin menjadi kaya, berkuasa dan terkenal dalam kehidupan. Anda boleh mencapai impian anda dengan menjadi ahli saudara saudara ILLUMINATI Besar. Dengan ini semua impian dan keinginan hati anda dapat dicapai sepenuhnya, jika anda benar-benar ingin menjadi ahli saudara saudari ILLUMINATI yang hebat, Nota: ahli yang baru diambil adalah berhak dengan $ 700,000 Dolar AS, Cincin Emas, yang akan melindungi dan menghayati anda dari musuh, dan visa percuma ke Amerika Syarikat. Tolong jangan berkongsi darah manusia. Mohon WhatsApp + 16822060873Hail cahaya
    Encik derrick larry

    ReplyDelete
  73. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI ke negara bersatu dan di seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru kerana mereka menyertai persaudaraan dan juga sebuah rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan mereka untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERLAKU ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai USD $ 650,000 USD.
    2. Kereta Dream Dream yang baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Sebuah rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Bulan pelantikan dengan 5 terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    CATATAN; persaudaraan Illuminati yang boleh anda sertai dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dan sebagainya,


    Salam KEMUDAHAN ILLUMINATI UNITED TEMPLE

    ReplyDelete
  74. Ucapan dari perintah besar kesedaran untuk Amerika Syarikat dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai Fellowship yang pencerahan di mana anda boleh mendapatkan kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda boleh melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa apa-apa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah $550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru apabila mereka menyertai persaudaraan dan juga ke rumah pilihan mereka dan lokasi dengan pelaburan bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan untuk mereka yang terkenal.

    MANFAAT DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG MENYERTAI PENCAHAYAAN.
    1. ganjaran tunai sebanyak $550,000.
    2. kereta mimpi baru anggun bernilai USD $150,000 USD
    3. rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan rundingan dengan 5 terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti yang paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254

    ReplyDelete
  75. Ucapan dari perintah besar kesedaran untuk Amerika Syarikat dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai Fellowship yang pencerahan di mana anda boleh mendapatkan kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda boleh melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa apa-apa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah $550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru apabila mereka menyertai persaudaraan dan juga ke rumah pilihan mereka dan lokasi dengan pelaburan bersama-sama dengan peluang ini dalam kehidupan untuk mereka yang terkenal.

    MANFAAT DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG MENYERTAI PENCAHAYAAN.
    1. ganjaran tunai sebanyak $550,000.
    2. kereta mimpi baru anggun bernilai USD $150,000 USD
    3. rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan rundingan dengan 5 terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti yang paling penting di dunia. Jika anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami + 15184145254

    ReplyDelete
  76. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai sebanyak USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  77. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang dapat anda satukan dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.

    ReplyDelete
  78. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang hidup ini untuk mereka menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  79. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERSAMA ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai sebanyak USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Para pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  80. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, Dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang hidup ini untuk mereka menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERSAMA ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai sebanyak USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 250,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia. Ke Bohemian Grove Bayaran bulanan sebanyak $ 1,000,000 USD ke dalam akaun bank anda setiap bulan sebagai ahli
    Para pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  81. Kesaksian saya tentang bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin memberitahu orang yang ingin menyertai penerangan hebat, mengenai bagaimana saya dibantu oleh ahli Illuminati yang hebat. Namanya Mr Felix. Membantu saya mengembalikan hidup saya dari tahap kematian. setelah dipecat selama lebih kurang 5 tahun enam bulan. Setelah ditipu oleh begitu banyak anggota Illuminati. Saya telah putus asa, merosot secara kewangan selama bertahun-tahun. Tetapi pada suatu hari, semasa saya melayari Internet, saya menjumpai jawatan anggota Illuminati Besar, Encik Felix, dengan mengatakan bahawa anda boleh terkenal, kaya dan berjaya dalam hidup dengan menjadi anggota Illuminati yang hebat, segera saya menghubungi dan Saya menerangkan segalanya kepadanya dan dia mengesyorkan saya dan membantu dan saya membayar borang pendaftaran keahlian yang akan digunakan untuk memulakan saya, dan saya mula mendapat perintah dunia baru Illuminati yang hebat. Selepas itu mereka memberi saya semua garis panduan dan memberitahu saya bahawa semua ahli baru diberi hadiah sejumlah $ 1,000,000 Dolar AS selepas permulaan. Dengan pertolongan Mr Felix. Saya dimulakan sepenuhnya sebagai ahli Illuminati yang lengkap. Sekiranya anda pernah gagal menjadi penipu sebelum ini, atau ini adalah kali pertama anda mencari seseorang untuk membantu anda menjadi ahli, nasihat saya untuk anda ialah mencuba Mr Felix. Dia adalah peluang terbaik anda untuk menjadi yang anda mahukan untuk kehidupan masa depan anda, Hubungi dia E-mel: felixmorganilluminati@gmail.com atau WhatsApp +2348056051569.

    ReplyDelete
  82. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERSAMA ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai sebanyak USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 250,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia. Ke Bohemian Grove Bayaran bulanan sebanyak $ 1,000,000 USD ke dalam akaun bank anda setiap bulan sebagai ahli
    Para pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  83. Kesaksian saya mengenai bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin memberitahu orang-orang yang ingin menyertai penerangan hebat, mengenai bagaimana saya dibantu oleh ahli Illuminati yang hebat. Namanya Mr Felix. Membantu saya mengembalikan hidup saya dari tahap kematian. setelah dipecat selama lebih kurang 5 tahun enam bulan. Setelah ditipu oleh begitu banyak anggota Illuminati. Saya telah putus asa, merosot secara kewangan selama bertahun-tahun. Tetapi suatu hari, semasa saya melayari Internet, saya menjumpai jawatan ahli Illuminati Besar, Encik Felix, dengan mengatakan bahawa anda boleh terkenal, kaya dan berjaya dalam hidup dengan menjadi anggota Illuminati yang hebat, segera saya menghubungi dan Saya menerangkan segalanya kepadanya dan dia mengesyorkan saya dan membantu dan saya membayar borang pendaftaran keahlian yang akan digunakan untuk memulakan saya, dan saya diinisiasi ke dunia baru Illuminati yang hebat. Selepas itu mereka memberi saya semua panduan dan memberitahu saya bahawa semua ahli baru diberi hadiah wang tunai $ 1,000,000 Dolar AS setelah memulakan. Dengan pertolongan Mr Felix. Saya dimulakan sepenuhnya sebagai ahli Illuminati yang lengkap. Sekiranya anda pernah gagal dalam penipu sebelum ini, atau ini adalah kali pertama anda mencari seseorang untuk membantu anda menjadi ahli, nasihat saya untuk anda ialah mencuba Mr Felix. Dia adalah peluang terbaik anda untuk menjadi yang anda mahukan untuk kehidupan masa depan anda, Hubungi dia E-mel: felixmorganilluminati@gmail.com atau WhatsApp +2348056051569.

    ReplyDelete
  84. Salam dari PESANAN BESAR ILLUMINATI kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana anda dapat memulihkan impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah 650,000 USD untuk mengalu-alukan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan, bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG ILLUMINATI.
    1. Ganjaran tunai sebanyak USD $ 650,000 USD.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 250,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan temu janji dengan 5 yang terbaik di dunia. Untuk pembayaran Bohemian Grove Bulanan sebanyak $ 1,000,000 USD ke dalam akaun bank anda setiap bulan sebagai ahli
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya: greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; persaudaraan Illuminati ini yang boleh anda sertai dari mana sahaja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Syarikat, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, United Kingdom, Austria, Jerman, Eropah. Asia, Australia, dll.,


    Salam TEMPLE ILLUMINATI NEGERI

    ReplyDelete
  85. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dalam persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  86. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  87. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  88. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254

    ReplyDelete
  89. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254

    ReplyDelete
  90. Kesaksian saya mengenai bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin memberitahu orang-orang yang ingin menyertai penerangan hebat, mengenai bagaimana saya dibantu oleh ahli Illuminati yang hebat. Namanya Mr Felix. Membantu saya mengembalikan hidup saya dari tahap kematian. setelah dipecat selama lebih kurang 5 tahun enam bulan. Setelah ditipu oleh begitu banyak anggota Illuminati. Saya telah putus asa, merosot secara kewangan selama bertahun-tahun. Tetapi suatu hari, semasa saya melayari Internet, saya menjumpai jawatan ahli Illuminati Besar, Encik Felix, dengan mengatakan bahawa anda boleh terkenal, kaya dan berjaya dalam hidup dengan menjadi anggota Illuminati yang hebat, segera saya menghubungi dan Saya menerangkan segalanya kepadanya dan dia mengesyorkan saya dan membantu dan saya membayar borang pendaftaran keahlian yang akan digunakan untuk memulakan saya, dan saya diinisiasi ke dunia baru Illuminati yang hebat. Selepas itu mereka memberi saya semua garis panduan dan memberitahu saya bahawa semua ahli baru diberi hadiah wang tunai $ 1,000,000 Dolar AS setelah dimulakan. Dengan pertolongan Mr Felix. Saya dimulakan sepenuhnya sebagai ahli Illuminati yang lengkap. Sekiranya anda pernah gagal dalam penipu sebelum ini, atau ini adalah kali pertama anda mencari seseorang untuk membantu anda menjadi ahli, nasihat saya untuk anda ialah mencuba Mr Felix. Dia adalah peluang terbaik anda untuk menjadi yang anda mahukan untuk kehidupan masa depan anda, Hubungi dia E-mel: felixmorganilluminati@gmail.com atau WhatsApp +1 347 786 5230.

    ReplyDelete
  91. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  92. Helo, Adakah anda ingin menyertai illuminati dan menjadi kaya, terkenal dan hebat? seumur hidup anda? Manfaat diberikan kepada ahli baru yang menyertai Illuminati Brotherhood !!!
    ke dalam akaun bank anda $ 50,000,000USD ......
    Gaji mingguan $ 600,000USD ………
    Nilai kereta pada $ 400.000USD ……
    Kontrak penghargaan bernilai $ 200,000,000USD ……
    Rumah di mana-mana negara pilihan anda sendiri. Dan visa percuma ke negara impian anda. Perubahan gaya hidup total ?? jika anda berminat, WhatsApp Melalui: +33758476136, https://wa.link/d4ml2g, ATAU E-mel kepada kami di: realilluminati0666@gmail.com, supaya kami dapat memulakan proses penyertaan !!!

    ReplyDelete
  93. Hai bisogno di un aiuto finanziario? Sei in crisi finanziaria o hai bisogno di fondi per avviare un'attività in proprio? Hai bisogno di fondi per saldare il tuo debito o saldare i tuoi conti o avviare una buona attività? Hai un punteggio di credito basso e hai difficoltà a ottenere servizi di capitale da banche locali e altri istituti finanziari? Ecco la tua occasione per ottenere un servizio finanziario dalla nostra azienda. Offriamo i seguenti finanziamenti a privati:
    * Finanza commerciale
    *Finanza personale
    *Finanza aziendale
    * Finanza di costruzione
    * Finanza aziendale e molti altri: @ 1% di tasso di interesse; Contattaci tramite
    e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

    Puoi anche raggiungere tramite quanto segue

    ☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
    WhatsApp: +1 (872) 639 9724
    e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

    ReplyDelete
  94. Salam dari pesanan pencerahan yang hebat untuk negara bersatu dan untuk seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk menyertai persekutuan Orang-orang Tercerahkan di mana anda dapat memperoleh kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan pelaburan bersama dengan peluang dalam hidup ini untuk mereka terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG BERGABUNG DENGAN CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Rumah impian yang dibeli di negara pilihan anda.
    Sebulan berunding dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat, sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  95. Salam dari susunan pencerahan yang hebat kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan komuniti orang-orang yang tercerahkan, di mana anda dapat merebut kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat memperoleh kembali kekayaan melihat cahaya dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi anda dengan pelaburan dan peluang hidup ini untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA ANGGOTA BARU MENGHADAPI CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Membeli rumah idaman di negara pilihan anda.
    Perundingan selama sebulan dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  96. Salam dari susunan pencerahan yang hebat kepada negara bersatu dan seluruh dunia, ini adalah peluang terbuka untuk bergabung dengan komuniti orang-orang yang tercerahkan, di mana anda dapat merebut kembali impian anda yang hilang, dan juga di mana anda dapat memperoleh kembali kekayaan melihat cahaya dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar sejumlah $ 550,000 untuk mendapatkan semua ahli baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi anda dengan pelaburan dan peluang hidup ini untuk menjadi terkenal.

    MANFAAT YANG DIBERIKAN KEPADA AHLI BARU YANG MENGHADAPI CAHAYA.
    1. Ganjaran wang tunai $ 550,000.
    2. KERETA Impian Sleek baru bernilai USD $ 150,000 USD
    3. Membeli rumah idaman di negara pilihan anda.
    Perundingan selama sebulan dengan 5 yang terbaik di dunia.
    Pemimpin dan 5 selebriti terpenting di dunia. Sekiranya anda berminat sila hubungi alamat e-mel sebelumnya = illuminatiworldwideorder@gmail.com atau wahtsapp kami +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  97. Ini adalah kesaksian saya tentang bagaimana saya akhirnya bergabung dengan dunia baru, Illuminati setelah saya berusaha untuk bergabung selama lebih dari 2 tahun sekarang tetapi penipu mengambil wang dari saya beberapa kali. Saya telah lama mencari untuk bergabung dengan Illuminati, tetapi penipu terus mengambil wang saya sehingga awal tahun ini ketika saya bertemu dengan Lord Morgan dalam talian yang membantu saya menyertai persaudaraan dalam talian dan saya menerima sejumlah $ 1,000,000 dolar AS ke bank saya akaun serta merta setelah ritual permulaan dalam talian saya dan juga saya akan memperoleh $ 33,000 dolar AS setiap bulan, saya sangat gembira! Dan berjanji untuk menyebarkan karya baik Lord Morgan. Sekiranya anda berminat untuk menyertai pesanan dunia baru Illuminati hari ini, hubungi Lord Morgan hari ini dan bukannya menerima penipu untuk mengambil wang anda atas nama menolong anda bergabung, Hubungi Lord Morgan E-mel: Illuminatiofficial565@gmail.com atau +1 (202) 443-3754

    ReplyDelete
  98. SALAM DARI GRAND MASTER! SEBAGAI ANDA MENJADI AHLI ILLUMINATI BESAR, KAMI SELAMAT MENYAMBUT ANDA. Jadilah sebahagian daripada sesuatu yang menguntungkan dan istimewa (SELAMAT DATANG KE DUNIA ILMU) Adakah anda seorang POLITIK, JURUTERA, DOKTOR, ENTERTAINER, MOD EL, GRADUATE / MAHASISWA, ATAU ANDA MEMILIKI UNTUK MEMPERINGKAT PERNIAGAAN ANDA UNTUK MENJADI MINDA BESAR. Juga relevan untuk mengetahui bahawa untuk menjadi ahli, dan memperoleh jumlah $ 100,000,000, sebagai gaji keahlian Illuminati bulanan. "PELUANG" Organisasi Illuminati yang hebat menjadikan anda kaya dan beberapa EMAS terkenal di dunia, ia akan mengangkat anda dari akar rumput dan membawa anda ke tahap yang lebih tinggi jika anda sudah lama bercita-cita untuk menjadi dan bersama-sama kita akan memerintah dunia dengan kekuatan Illuminati yang hebat dan hebat, umur panjang dan kemakmuran di bumi ini dengan kehidupan dan kegembiraan yang kekal. hubungi kami dengan mel rasmi: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com atau wahtsapp kami +34632600778.
    Kami menunggu untuk membawa anda ke takdir anda

    ReplyDelete
  99. SALAM DARI GRAND MASTER! SEBAGAI ANDA MENJADI AHLI ILLUMINATI BESAR, KAMI SELAMAT MENYAMBUT ANDA. Jadilah sebahagian daripada sesuatu yang menguntungkan dan istimewa (SELAMAT DATANG KE DUNIA ILMU) Adakah anda seorang POLITIK, JURUTERA, DOKTOR, ENTERTAINER, MOD EL, GRADUATE / MAHASISWA, ATAU ANDA MEMILIKI UNTUK MEMPERINGKAT PERNIAGAAN ANDA UNTUK MENJADI MINDA BESAR. Juga relevan untuk mengetahui bahawa untuk menjadi ahli, dan memperoleh jumlah $ 100,000,000, sebagai gaji keahlian Illuminati bulanan. "PELUANG" Organisasi Illuminati yang hebat menjadikan anda kaya dan beberapa EMAS terkenal di dunia, ia akan mengangkat anda dari akar rumput dan membawa anda ke tahap yang lebih tinggi jika anda sudah lama bercita-cita untuk menjadi dan bersama-sama kita akan memerintah dunia dengan kekuatan Illuminati yang hebat dan hebat, umur panjang dan kemakmuran di bumi ini dengan kehidupan dan kegembiraan yang kekal. hubungi kami dengan mel rasmi: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com atau wahtsapp kami +34632600778.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  100. Kesaksian saya mengenai bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin memberitahu orang yang ingin menyertai Illuminati yang hebat mengetahui bagaimana ahli Illuminati yang hebat telah menolong saya. Namanya Lord Morgan. Membantu saya mengembalikan hidup saya dari tahap kematian. Dibuang setelah kira-kira 5 tahun enam bulan. Setelah dikhianati oleh begitu banyak anggota Illuminati. Selama bertahun-tahun saya putus asa dan kewangan di lantai. Tetapi pada suatu hari ketika melayari internet, saya menjumpai jawatan Anggota Illuminati Besar, Lord Morgan, dan mengatakan bahawa jika anda menjadi anggota Illuminati Besar, anda boleh menjadi terkenal, kaya, dan berjaya dalam hidup. Segera saya menghubungi dan saya menerangkan segalanya kepadanya dan dia mengesyorkan saya dan membantu dan saya membayar borang pendaftaran keahlian yang digunakan untuk memulakan saya dan saya mula memasuki dunia baru Illuminati yang hebat. Selepas itu, mereka memberi saya semua garis panduan dan memberitahu saya bahawa selepas memulakan, semua ahli baru akan diberi wang tunai berjumlah $ 1,000,000. Dengan pertolongan Lord Morgan. Saya dimulakan sepenuhnya sebagai ahli Illuminati penuh. Sekiranya anda pernah gagal dengan penipu sebelum ini atau mencari seseorang untuk menolong anda bergabung, nasihat saya adalah agar anda mencuba Lord Morgan. Ini adalah peluang terbaik anda untuk menjadi yang anda mahukan dalam kehidupan anda di masa hadapan. Hubungi dia melalui e-mel: Illuminatiofficial565@gmail.com atau WhatsApp +1 (202) 443-3754.

    ReplyDelete
  101. SALAM DARI GRAND MASTER! SEBAGAI ANDA MENJADI AHLI ILLUMINATI BESAR, KAMI SELAMAT MENYAMBUT ANDA. Jadilah sebahagian daripada sesuatu yang menguntungkan dan istimewa (SELAMAT DATANG KE DUNIA ILMU) Adakah anda seorang POLITIK, JURUTERA, DOKTOR, ENTERTAINER, MOD EL, GRADUATE / MAHASISWA, ATAU ANDA MEMILIKI UNTUK MEMPERINGKAT PERNIAGAAN ANDA UNTUK MENJADI MINDA BESAR. Juga relevan untuk mengetahui bahawa untuk menjadi ahli, dan memperoleh jumlah 100,000,000, sebagai gaji keahlian Illuminati bulanan. "PELUANG" Organisasi Illuminati yang hebat menjadikan anda kaya dan beberapa EMAS terkenal di dunia, ia akan mengangkat anda dari akar rumput dan membawa anda ke tahap yang lebih tinggi jika anda sudah lama bercita-cita untuk menjadi dan bersama-sama kita akan memerintah dunia dengan kekuatan Illuminati yang hebat dan hebat, umur panjang dan kemakmuran di bumi ini dengan kehidupan dan kegembiraan yang kekal. Hubungi kami dengan mel rasmi: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com atau wahtsapp kami +34632600778.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  102. Kesaksian saya tentang bagaimana saya menjadi anggota Illuminati. Saya ingin memberi tahu orang-orang yang ingin bergabung dengan Illuminati yang hebat tahu bagaimana seorang anggota Illuminati yang hebat telah membantu saya. Namanya Lord Morgan. Membantu saya mendapatkan hidup saya kembali dari tahap kematian. Dibebaskan setelah sekitar 5 tahun enam bulan. Setelah dikhianati oleh begitu banyak anggota Illuminati. Selama bertahun-tahun saya putus asa dan secara finansial berada di lantai. Tapi suatu hari saat berselancar di internet, saya menemukan postingan Anggota Great Illuminati, Lord Morgan, dan berkata bahwa jika Anda adalah anggota Great Illuminati, Anda bisa menjadi terkenal, kaya, dan sukses dalam hidup. Segera saya menghubungi dan saya menjelaskan semuanya kepadanya dan dia merekomendasikan saya dan membantu dan saya membayar formulir pendaftaran keanggotaan yang digunakan untuk memulai saya dan saya diinisiasi ke dalam tatanan dunia baru yang hebat dari Illuminati. Setelah itu, mereka memberi saya semua pedoman dan mengatakan kepada saya bahwa setelah inisiasi, semua anggota baru akan diberi hadiah uang tunai sebesar $1.000.000. Dengan bantuan Lord Morgan. Saya sepenuhnya diinisiasi sebagai anggota penuh Illuminati. Jika Anda pernah gagal dengan scammers sebelumnya atau mencari seseorang untuk membantu Anda bergabung, saran saya adalah Anda mencoba Lord Morgan. Ini adalah kesempatan terbaik Anda untuk menjadi apa yang Anda inginkan dalam kehidupan masa depan Anda. Hubungi dia melalui email: felixmorganilluminati@gmail.com atau WhatsApp +2348056051569.

    ReplyDelete
  103. mesej rasmi Illuminati Brotherhood kepada dunia. Adakah anda seorang ahli perniagaan atau wanita, artis, ahli politik, paderi, pelajar, pemuzik untuk menjadi kaya, terkenal, berkuasa dan dalam apa jua keadaan anda, sertai kultus persaudaraan Illuminati hari ini dan menjadi kaya dengan serta-merta anda menjadi ahli, dan sejumlah besar wang dan rumah percuma di mana-mana tempat pilihan anda di dunia yang anda mahu tinggal, dan juga memperoleh $ 10 juta untuk memulakan perniagaan.

    FAEDAH UNTUK AHLI BARU MENYERTAI ILLUMINATI.

    1. Hadiah wang tunai $ 100,000,000

    2. Kereta idaman bergaya baharu bernilai $500,000.00

    3. Rumah idaman yang dibeli di negara pilihan anda

    4. Layanan VIP di semua lapangan terbang di dunia


    Jika anda berminat, hubungi wakil sekarang atau hubungi beliau di WhatsApp. +1 (757) 354-3107
    + Anda mesti berumur sekurang-kurangnya 25 tahun untuk menghubungi rakan kongsi kami Jika anda seorang pelajar, E-mel: litisociatyorder2013@gmail.com,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails