Monday, 7 October 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish : Menu Western Yang Best!


Halal?

Persoalannya sekarang adakah halal? Singa boleh dimakan ke? Call JAKIM now!



Laporan asal Twitter @Totomoyo

20 comments:

  1. lion loin typo je nape kena call Jakim, Obe bodo

    ReplyDelete
  2. thunder lion heheheh

    thunder thunder thunder cattttt

    ReplyDelete
  3. tender loin,ini la sikap org malaysia yg salah digelakkan bukan dibetulkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergil ko betulkan mangkok

      Delete
  4. thunder tu pasti bukan typo.

    ReplyDelete
  5. Dear Obifen, your posts has been very lame lately. capitalising on typos and english weakness? seriuosly? funny signboards and cheesy adverts? come onlah?? where is the bigot sick fuck that we used to know? - funaki

    ReplyDelete
  6. @funaki, blog obe memang sampah sejak dia beralih dari FOA ke blogserius.

    ReplyDelete
  7. agak2 dia kasi batang singa ke 'stick'

    ReplyDelete
  8. Lion stick dalam bahasa melayu, batang singa. Boleh tahan jenaka pembuat poster ni. Puihh.!

    ReplyDelete
  9. hahahaha thunder lion tu rasa macam mane tu? halal ke?

    ReplyDelete
  10. obe, kenapa makin tak menarik post kat blog ni ? 139 juta view patutnya menandakan level blog ni yang tinggi, ni post pasal typo bagai. why obe ?

    ReplyDelete
  11. obe nak tunjuk kemahiran berbahasa milik rakyat malaysia ni memalukan, hahahaha

    ReplyDelete
  12. Lawak tahap gaban...

    ReplyDelete
  13. "Lemb" Chop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpayah laa tulis lagi...org dah bace...dah tau pon...

      Delete
  14. obe frust la blog bermanfaat beliau sedap2 je hacker buang.. skg ni obe biol sikit dgn blogserius

    ReplyDelete
  15. dengar cite dah femes dah kedai ni..rata2 pelanggan nak tengok lion stick nih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails