Tuesday, 22 January 2013

Serius LOL - Saman Kelajuan Paling Melampau


Pergh laju gila!

Laju gila! Ini sudah boleh masuk rekod Guiness!


 


Laporan asal Twitter Jamilneophyte

37 comments:

  1. ini saman AES ke? macam saman PDRM je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AES dikendali oleh JPJ, so kena ada lambang JPJ.
      kalau lambang polis mmg saman polis ler...

      Delete
  2. Superman kot yg lalu belakang keta nih

    ReplyDelete
  3. lol tu bukan top speed dia la.

    cuba baca LAJU DIKESAN 879 KMJ.
    HAD LAHU : 90 KMJ
    LEBIHAN LAJU : 789 KMJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah nyer mampu pulak keter tu pegi sampai 879km/j or 546.2 mph

      Delete
  4. AES ada amik gambar dari belakang ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keta ni reverse melebihi had laju..that's why ambk gambar blakang keta tuu..

      Delete
    2. AES dah pandai main blakang kot

      Delete
  5. Hmmm...no komen. Maybe Photoshop sbg bukti nak tujukkan AES mengikis duit rakyat. Senang cite bwak je kat balai polis..x puas hati buat polis report.

    Tp mcm bukan AES sbb mana ada ambil gambr dr belakang. Lgpun selain statement di bawah, kat gambar pun akan tulis berapa kmh dipandu..tp mcm dikaburkan.

    Skrg bnda2 mcm ni xleh caya 100%..byk sgt photoshop, gmbar Cheta photoshop,akaun FB PM pun ada byk...semua benda nak kene verify betul ke xpas2 baru investigate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat TV banyak iklan utk justify knp AES diperlukan. Sbg contoh, rakaman CCTV kemalangan di lampu isyarat & U-turn area dimainkan semula.
      Tapi lepas tu ditayangkan pula pemasangan AES, tapi yang silapnya AES ni dipasang di kawasan jalan lurus, atas highway.
      Yang rakaman accident dlm CCTV td di kawasan simpang, traffic light & kawasan U-Turn. LOL...

      Delete
    2. AES ada amik gmbr belakang la duh.. adoyai..

      Delete
    3. setuju hujah saudara, iklan tersebut memualkan saya.

      Delete
  6. Hanya orang-orang yang bangang dan sempit otak jer yang akan percaya benda nih...Tahan ketipuan yang teramatlah serius hahahhahaa

    ReplyDelete
  7. Ini bukan AES. ini sama ekor polis. saman AES gambar color not hitam putih sebab bulan lepas aku dapat dedua saman (saman ekor olis + AES JPJ).

    ReplyDelete
  8. agak agak la pecut speed kapal terbang! sial nye nipu!

    ReplyDelete
  9. syabas, kereta anda sangat laju mengalahkan sportcar yang sentiasa beam lampu keatas pengguna marhein yang menggunakan kereta cikai.

    ReplyDelete
  10. at least owner keta ni bole terlepas dari saman..huntongla..

    ReplyDelete
  11. gile la...lg lju dr buggati veyron siotttttt!!!

    ReplyDelete
  12. nih saman ekor polis...terang2 kat c2 tulis Pengadu : PDRM....

    ReplyDelete
  13. ini bukan aes. aes bawah JPJ. surat ni kan PDRM punya. mean saman ekor la.

    sekarang speedtrap still ada lagi.

    ReplyDelete
  14. sebenarnya kamera tu bukan rakam kereta tu tapi malaikat yg kebetulan lalu disitu ngam2 timing dgn AES...that the truth!

    ReplyDelete
  15. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  16. bodoh lagi dibodoh kan AES faker..tgk saman pon xtau ke..lu yg fail bodoh

    ReplyDelete
  17. Tajuk terbaru:
    Serius WTF - Obe kene kencing di Twitter

    ReplyDelete
  18. thts it screw ferrari im buying ford ranger, ferrari pon top speed 360kmj jer

    ReplyDelete
  19. =.=' dak ni tak pernah kena sama la tuh..
    pakai tulis jer.. sadih betul

    ReplyDelete
  20. Di manakah kebenaran cerita ini sebenarnya......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails