Sunday, 6 January 2013

Serius Cool - Archos TV : Peranti Mengubah HDTV (10 Gambar) Anda Menjadi TV Android



Seems legit

Di China sudah ada beberapa televisyen yang diperkasakan sistem operas Google Android. Di Malaysia setahu kami tak ada lagi SmartTV Android di jual. Archos, sebuah syarikat dari Peranchis menghasilkan Archos TV,sebuah peranti dimana sekiranya ia disambungkan ke sebuah HDTV akan merubahnya menjadi sebuah SmartTV Android. Ianya diperkasakan dengan sebuah pemproses 1.5Ghz dua teras, RAM 1GB, muatan dalaman 8GB , WIFI, Ethernet, mini HDMI dan kemampuan membaca cakera keras luaran secara terus. Peranti ini juga didatangi dengan alat kawalan jauh merangkap controller permainan wireless bagi memudahkan gaming. Archos TV akan diperlihatkan secara rasmi di pameran CES 2013 kelak dan dijangka akan dijual pada harga USD 129.99 (RM390)



Laporan asal Archos 

30 comments:

  1. Replies
    1. Maknanya kau bahlol+tak minat entry, tapi semak mata org dng komen kosong kau. Fuck u.

      Delete
    2. Ko mmg jeles sbb x dpt first kn?.hahaha fuck u.u fucking shit.n fuck u too(org yg x komen)

      Delete
    3. melayu dgn melayu gaduh cina tepuk tangan...
      puii!!

      Delete
    4. Ni apahal pulak rasis nih?fuck u lah zombie.ko nih msti jenis org yg minta projek dari ahli politik kan?fuck u lah ....n fuck u too(mana org bini dia bau petai tu?mcm bodoh jek..)

      Delete
    5. Patut la meroyan. Blog jual jersey pasar malam. Pas tu jual harga kapitalis. Ni nak mintak orang tengok blog dia lettewwww. Kah kah kah kah

      Delete
    6. Aduyai bila masa pulak aku promot blog ni?ader x aku letak nama blog aku kat sini?xder kan?yg ko gatal mcm gay check2 blog org tu pehal?ternyata ko nih gay.wakaka..

      Delete
    7. Stail promot murah ni ramai dah orang buat. Hew hew hew hew

      Delete
    8. Ternyata ko nih bangang(.......thp speechless aku)

      Delete
    9. Cover line baik tahap dewa. Keep it up! Caiyookkkk

      Delete
    10. Ko nih downsyndrome mungkin.sbb kebangangan ko nih sdh melangkaui thp logik akal manusia.inilah anak2 sekalian situasi dmana manusia mnjadi terlalu pndai sehingga dia mnjadi bodoh.nuff said..

      Delete
    11. Ni subcribe post ke atau rajin masuk blogserius? Jeng jeng jeng

      Delete
    12. Ini baru promosi.satan naper jubur ko berdarah?tulah main dgn bapok jer keje.ksian mak bapak ko lahirkn ko.anak sendiri mengaku satan.klu tau baik buang ke longkang.warharhar...apa pun komen d bwh ni nnti mmg lame..

      Delete
    13. zulkhairy, ko ni suka sgt kutuk gay, bapok n downsyndrome kan. aku harap ko dapat 2 anak downsyndrome. sorg gay,sorang jadi bapok.pastu ko kutuk lah anak sendiri hari2.adios.

      Delete
    14. zulkhairy jual jesi tak laku puii
      zulkhairy jual jesi tak laku puii
      zulkhairy jual jesi tak laku puii
      zulkhairy jual jesi tak laku puii
      zulkhairy jual jesi tak laku puii

      zomba bukan zombi bahalol!! haha

      Delete
    15. haa..ngam lah tu.sorang bapok sorang gay.patutlah jubor satan tu berdarah.waaarrr kah kah kah..

      Delete
  2. Menangis mak bapak kau lepas baca komen kau ni

    ReplyDelete
  3. The First shit is getting lame.diciptakan obe utk bykkn hits.this shit just copy shit from others.dailymail, etc.hnya yg menarik perhatian adalah ruangan komen.provokasi.dan ayat2 "pintar" daripada komentar.mcm ko setan.ksian mak bapak ko anaknya mengaku setan.pstu ckp org lain..da fuck?jadi mari kita ramai kan hits mcm org bodoh.mari bincang d bwh...mari kwn2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape pun, byk info yg obe bagi berguna untuk kita..mmg la copy dari blog lain..tapi just picture...ada ulasan obe sendiri...OBEfiend

      Delete
    2. Cakap gebang. Yang kau melepek dekat sini buat apa? Cari info? Kah kah kah kah! Bigot....

      Delete
    3. Td ckp aku promot blog pstu lah ni ckp aku cari info pulak.aduii pe nk jadi ngan ko nih?blaja dulu lah dik.klu x dpt masuk U pun ko kena blaja jgk.masuk poli ker ilp ker.kursus kerajaan ker.ksian aku dgn ko nih.disbbkn aku kesian dgn kebangangan ko nih xperlah aku mengalah.yg penting ko smbung blajar.tajamkan pemikiran.ok dik?..

      Delete
    4. Kemain panjang jawabnya.Dubur berdarah? Ka ka ka ka ka ka. Count 1,2,3, popcorn time

      Delete
  4. archos mmg the best...tp xbyk jual kt malaysia...BANkami

    ReplyDelete
  5. menarik gajet ni...boleh beli kalau ada kat malaysia dah

    ReplyDelete
  6. the hell dude. klu aku xbuka page ni, xtau la aku psl archos. yg ada kt malaysia, mini android pc tu. china.

    OUYA android gaming platform pun ade. xlama lg release. tp mcm vapourware..

    ReplyDelete
  7. Archos TV satu set ni RM300++ ? masyaAllah! aku nak belilah macam ni...

    ReplyDelete
  8. Archos TV satu set ni RM300++ ? masyaAllah! aku nak belilah macam ni...

    ReplyDelete
  9. dah bersepah ar android tv ni..ak tengok danga city mall banyak kedai jual..jenama tak igt

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails