Sunday, 20 January 2013

Serius LOL - Papan Tanda Menyambut Kedatangan Dato Seri Najib Paling Power Di Kelantan


+99999999999

Kelate meme power! Hebak.............Papan tanda menyambut kedatangan Najib Razak ke Kota Bharu hari ini. Pwnage



Laporan asal Twitter JasonBHLee

40 comments:

  1. listen...listen...listen....
    nak bisjut???

    ReplyDelete
  2. org kelantan miskin, billboard je mampu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miskin pun xde sampai nak kutuk negeri orang lain

      Delete
    2. kesan membaca utusan setiap hari?

      Delete
    3. miskin x semestinya hina, tp yg merompak harta & hak org miskin tu, tersangatlah hina perbuatanya!!!

      Delete
    4. miskin ke? bukan melayu johor paling miskin mehhhhhhhhhh? DPMM kata.bukan aku

      Delete
    5. seorg makcik yg berniaga di pasar siti khadijah telah dilawati oleh najib semasa program janji ditepati..dengan slumber makcik tu kuar samsung galaxy tab serta beberapa gelang emas di lengan kiri n kanan nye...najib kate miskin sungguh rakyat kelantan..kah kah kah kah..

      rujukan : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=461742097208691&set=a.310968618952707.67527.310631758986393&type=1&relevant_count=1

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. their power level is.....over 9000!!!!!

    ReplyDelete
  5. listen! listen! listen! when i speak, u listen!
    nak kicap?

    ReplyDelete
  6. plara, sebab tu depa suruh listen...

    ReplyDelete
  7. pasang billboard mampu, tp nak bagi bantuan banjir tak mampu... alasan xdpt royalti. tahun depan xth alasan apa nak bagi pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. deorang mmg mcmtu , bab duit laju . tp pembangunan xda . tak tahu buat perancangan buat negeri sendiri . otak mngutuk je pandai , xmembina langsung

      Delete
    2. Pasang billboard ke skateboard ke bkn gna duit ko..ko tu yg bodo dik mkn duit org..

      Delete
  8. royalti royalti royalti.............babi cibai anjing undilah pas Allahhuakhbar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops sorry bro just print screen and report to mcmc.. Smell racist here..

      Delete
    2. Royalti ?ba.. Ci..... Anjing ?? Bahasa ape ko guna ? Pas tu sbut "allahhuakhbar" buat malu je...

      Delete
  9. bodohlah org racist ni. yg mengasih besar hal ni pun bodoh jgk terus reportlh copy pastelah

    ReplyDelete
  10. Listen eja dengan tulisan jawi tuu... Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau arwah khir johari tahu, mesti dia hairan.

      Delete
  11. aku tgok diorg pasang banner ni pgi td dlm kul 7 camtu. gelak besar aku nengok. tp najib lalu situ ke?? sbb diorg meeting tu kat area wakaf baru. huhu.

    ReplyDelete
  12. Miskin ikut bancian & statistik...terima jelah hakikat walaupun mampu bergelang emas & pakai Galaxy Tab...Kelantan penerima BR1M no. 1 paling banyak. Itulah apabila peluang kerja takde...yg sibuk duit royalti yg dah dijelas berkali2 dengan penuh fakta.Tapi dah pilih tak mahu dengar, mcm ni la jadinya. Menuntut tak sudah.Menyalahkan org penyebab negeri dia miskin. Org lain takde dapat royalti pun tak miskin sbb taraf hidup rendah.Sekurang2nya Johor rakyatnya dikategori miskin sbb taraf hidup tinggi.

    ReplyDelete
  13. Org bodoh, duk celah ketiak mak bapak, duk bwh tempurung x berani travel, cetek pengalaman hidup, terpengaruh ngan tv atau newspaper, x reti selidik sendiri jek akan kata kelantan miskin atau mundur...

    Gi bandingkan dgn KL, JB, Penang mmgler Kelantan xley lwn.. bangang! bandingkan ngan Ipoh, Kuantan atau bandar yg bkn bandar besar baru btl..

    Nk sembang psl banjir ke apa pn, tgk sndiri la br taw.. Kemaman, kuantan lg teruk la.. selidik sndiri, bkn tgk tv jek.. bongok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. org duk kl pon miskin daaaa.............

      Delete
    2. Ntah org KL pun ramai yg bertaraf miskin....ok je.Memang betulla org Kelantan ni bukan saja miskin dinegeri sendiri ketika taraf hidup rendah....malah miskin budi bahaseeeeeeee

      Delete
    3. wei sedara jules idris,yang ko melatah ni apesal??memang betul la die ckp.ce ko dtg luh klantan.ko tgk sndiri bagaimana kami membina hidup sendiri.at least majoriti ekonomi kami org melayu pgg walaupun kami ni dikatakan miskin.melayu islam.kami mengembangkan ekonomi islam.ko ade??n ak sgt bangga sbb kalo ko pgy kelantan ko bley jumpe org melayu naik kete hummer n porsche..ko ade?kalo stakat kmajuan diterajui bangsa lain,ko jgn bnyk ckp.ak cuma doakan ko bahagialah memandang enteng pada kami ni. semoga ko improve ko nyer idealisme n cuba2 lah jd lebih matang sket:)

      Delete
  14. laguna & seth ~ kepala jibon ko la pasang billboard. itu banner la. lagipun royalti tu hak. ko xtau apa makna hak, xyah nak memaki-hamun. ko tinggal negeri mana? ko nak cakap pasal pembangunan? kita budget untuk setahun, dapat peruntukan dekat2 hujung tahun. segala project kena hold. lagipun peruntukan dari Federal Government kena lalu JPP. memang kena slash dah budget tahunan.

    Jules idris, johor ramai orang miskin lagi teruk dari apa yang ko cakap pasal orang Kelantan. BR1M pun hak rakyat, bukan duit tu datang dari poket pemimpin. Johor ada highway, and dekat dengan Singapore, sepatutnya johor lagi kurang orang miskin kalau nak bandingkan dengan negeri lain. Fakta pasal royalti? baca paper hari ni, cuba baca apa janji PM Bijan kat orang Kelantan untuk pancing undi.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Jules Idris ni kaki tv3..bodo nk mampos ikut statistik balaci buat? miskin pon x nyusoh ko mung bodo..mu tu hok kayo x abih2 nyusoh kore...baso x ngaji skoloh..

    ReplyDelete
  17. miskin harto jah....tp bab ugama ......hanya tuhan yg tahu

    ReplyDelete
  18. miskin tu sangat subjektif, duduk bandar pun tolak segala mcm bil, hutang2, factory2, ladang2, segala macam tolakan. gaji bersih tinggal 20%.. this is fact.

    ReplyDelete
  19. biar miskin harte jgn miskin budi bahase..yg hak tetap hak tp pk blik..pm pn ade hak mcm kite, beza dia pgg title pm..kite? pencacai parti masing2 yg gado mcm menang sepanduk kampung tergadai..bgse len tgk tepuk tangan, esok2 diorg yg perintah ape kite dpt? just for comparison, pmbgkang kate balaci pm trikut pngaruh tv,paper tp pembangkang pn ade paper,portal online..nk mtk tlg sket je, xkesah la korg pro ke kon..selidik dlu facts sblm kite hentam masing2..peace

    ReplyDelete
  20. suci sgt ke org kelantan ni...

    ReplyDelete
  21. aku org johor x miskin pn.. pkai superbike ngn geng singapore, lepak kt danga.. sape rase dier kaya sgt pg la johor, shoping lepak2 kt sane..baru ko taw diri ko tu lg miskin dari org kt johor..jgn tuduh sbrang ckp org johor miskin..kang kne kt muka sndiri.. *peace

    ReplyDelete
  22. miskin harto jah....tp bab ugama???asal..sume msuk syurge ke..haha..puiii!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails