Tuesday, 8 May 2012

Serius Kreatif - Poster- Poster Alternatif Untuk The Avengers (8 Gambar)


Jizz!

Seperti dijangkakan The Avengers menjadi filem yang mendapat kutipan box-office terbanyak tahun ini. Sejak mula ditayangkan di seluruh dunia (excluding America), filem arahan Joss Whedon ini sudah mengutip lebih USD 600 juta. Di Amerika pula pada minggu pertama tayangan ianya sudah mengutip lebih USD 200 Juta. Sebagai seorang pembaca komik I really like the movie.Semua watak diberikan ample screen time. Dialognya witty dan snappy. The best of it all rasa macam menonton komik yang dilukis oleh Jim Lee. Sungguhpun begitu aku tau ada jugak non comic fag yang kata Avengers tak sedap. Itu pilihan masing-masing. Personally aku rasa Ombak Rindu ialah filem rogol bebal tapi banyak Meleis suka sampai filem untuk juta-juta.

Anyway sempena tayangan The Avengers di Amerika Syarikat, Marvel Comics dan Disney menganjurkan pameran poster alternatif rekaan beberapa orang artis. Poster Avenger yang ada sekarang sudah cool pada pendapat aku tetapi ada beberapa versi lain dibawah jauh lebih awesome.






Laporan asal MyModernMet

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. teramatlah nice..tapi artistic giler...
    cool tapi tak commercial... kalau tak boleh exploit muscle dng boobies or buns...fail la kalau nak buat official poster..

    ReplyDelete
  3. best gila avengers... tapi best lagi avengers xxx, spiderman pun ada

    blog oh avengers xxx

    ReplyDelete
  4. suke yg poster no 4 tu comel gaya lukisan dia....tringat kartoon2 kat cartoon network..

    ReplyDelete
  5. not sure if this a comedy or action movie. lawak takleh blah cerita ni. hidup avengers!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails