Friday, 3 October 2014

Serius LOL - Skill Meletakkan Kereta Level Malaysian


Biasa

Di Malaysia pemilikan kereta per kapita tinggi tetapi tempat letak kereta tak banyak. Hasilnya ialah skill parking kreatif seperti di bawah. 





Sumber Epal Misai

15 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      Kuhapus sajak yang kutulis untukmu
      Bukan hanya serangkap, tapi seluruh
      Demi hatimu yang kian pandai menelaah
      Tiada lagi bisjut & royi

      Oh Rozana
      Luruh airmata bangla yang kujanji jatuh
      Bukan hanya setitik rintik, tapi menggerimis
      Meski sesungguhnya kurasa bisjut & royi
      Bisjut & royi yang bernilai RM10K

      Oh Rozana
      Kau ingat kau pernah mendapat RM10K
      Pada titian jembatan antara bisjut & royi
      Pada bebukit yang meninggi julang
      biar aku tahu ada jejaka bangla menujumu

      Oh Rozana

      Tapi nilai 10K itu banyak
      mereputkan bisjut & royi
      Jejaka bangla berselimut jelaga melengit

      Oh Rozana

      Andai kau mampu mencari RM10K lagi
      Lalu RM10K kau gunakan membeli bisjut & royi

      Nak bisjut?
      Nak 10K?

      Delete
    2. Fuck you bitch

      Delete
    3. bitch fuck you

      Delete
    4. you fcuk biacth

      Delete
    5. Si anjing sial rozana rozana cilaka pantat kurap mak datok cucu cicit mani babi ni masih nak mengila kan punya lah pukimak pundaichapu anak haram najis kulup lancao!!

      Delete
  2. ni kat hospital selayang parking kawasan emergency

    ReplyDelete
    Replies
    1. kisah plak aku

      Delete
    2. yang ko bagitau tempat tu buat apa, nanti aku nak parking dah susah, ramai akan tahu, kat hospital selayang, chooi betul!

      Delete
  3. Expert btol ni. Cara nk elak banjir.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Jom letak iklan di tapakiklan.com ... tapak pengiklanan terbaik di Malaysia

    ---> http://tapakiklan.com
    ---> http://tapakiklan.com
    ---> http://tapakiklan.com

    JOM ... JOM ... JOM ... klik link atas ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails