Wednesday, 24 September 2014

Serius LOL - Teknik Menyorokkan Muka Dari Jurugambar Paling Bangang!


Why?

What the hell sial? Nak sorok muka sampai ke tahap macam ni? HAHAHAHA









31 comments:

  1. Replies
    1. royi?

      Jual produk anda di Arena Niaga.
      Jika anda ingin pasarkan produk anda secara meluas di seluruh malaysia iklankan di Arena Niaga.

      Klik sini ---> Post iklan baru
      Homepage ---> http://arenaniaga.com

      Sekian,
      Arena Niaga

      Delete
  2. Ble time mcm ni, spender 3blan xbsuh pun bau kasturi

    ReplyDelete
  3. Okle tu..kan nak g tempat menyorok (jail)...

    ReplyDelete
  4. pegawai kastam yang memalukan, pandai pulak nk sorok muka

    ReplyDelete
  5. Buat berani tanggung ta mahu kasi la tunjuk muka hensem tu buat malu bangsa Melayu dan agama Islam org bukan Islam tengok melayu tak mkn babi tapi duit rasuah hrm diorang ambil.....memang dasar anak haram tol

    ReplyDelete
  6. Pandainye buat andaian..kalau korang di tmpat family diorg..ape yg korang rase agk2???korg tau ke tujuan diorg pkai suar dlm tu??? dan mereka masih dlm reman..belum ada tuduhan apa2 lagi..tuduh pun belum tp hakim2 tak bertauliah sini smua dh jatuhkan hukuman..lg satu..ini bukan kes rasuah ye..ini kes seludup rokok n arak..sy adalah family salah seorg dr mereka n sy ade di mhkamah PJ smalam..ada apa2 nk bgtau sy???

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya takde apape nak bagitau awak..
      cuma nak cakap saya rindu awak 200%

      Delete
    2. Rindu 200% kepala spender ko

      Delete
    3. bangga mengaku, salah sorang dari family, aku memang tak mengaku punya, kalau diaorang family aku!

      Delete
    4. awak nak bisjut tak? kalau tak nak, saya ada royi.

      Delete
    5. mmg la tanak mengaku..sebab malu kan.. kalau dia tu family kamu yg kaya n terkenal dlm malaysia mesti tersengih2 nak mengaku family kan..family yg mcm ni la dipanggil bangsat!!! aku bangga sebab dia family aku..walau siapa pun dia.. bukan mcm kamu.. ntah2 family sndiri yg tak mengaku kamu family.. what a shame..

      Delete
    6. ade aku kesah.....sape suh amik rasuah....

      Delete
  7. Bukan kes rasuah? Biar betul pertuduhan yg dibacakan semuanya kes rasuah.

    ReplyDelete
  8. Biasa lahh media buat liputan..ramai pegawai kastam direman..dan ade yg dh dituduh..tp tuduhan masing2 lain..mereka ni belum ade pertuduhan apa2.. masih dlm siasatan berhubung kes seludup rokok n arak..bukan kes rasuah ye..dan ade sebab kenapa diorg pkai spender tu..klau ikutkan diorg xperlu tutup muka pon..sebab dlm proses reman, wartawan dilarang sama sekali siarkan muka diorg kt paper..dh ade pertuduhan baru boleh siarkan dlm akhbar..

    ReplyDelete
  9. tak apa la, spender sendiri, bau kote sendiri lebih elok dari bau spender maniam atau wong. bersyukurlah - funaki

    ReplyDelete
  10. tp klu tunjuk muke pun ape salah nye...klu da mmg x salah.. nnt sok2 bile dah betul2 bebas. org nk wat cite ape je.. mmg x salah..so x salah laaa.. huh

    ReplyDelete
  11. Actualy, diorang tak bodoh. Ini plak bukan keje polis nak aniaya diorang. N bkan plak diorg nak cover muka dari media. Kejadian ni berlaku kejap ja dekat mahkamah tingi shah alam. Diorang buat begini sebab protes pada bos diorang which is oficer2 pgawai kastam tak datang jenguk diorang. Kira nak kasi malu bos la.

    ReplyDelete
  12. Rata-rata konsumen yang telah sembuh dari penyakit gatal kulit terutama di daerah selangkangan dengan menggunakan obat pelangsing badan penghilang flek hitam bekas luka pada kulit yaitu Meilibahenling. Pemakaiannya pun sangat mudah, cukup dioleskan ke bagian kulit bekas luka dan hasilnya akan terasa setelah dua minggu kulit tersebut akan kembali seperti semula. obat perangsang alami Obat penghilang bekas luka ini mengandung snake oil, glycerine, aloe picked oil, snake guts dan reseen mishap was leave. Penghilang flex hitam pada kulit ini tidak mengandung merkuri ataupun vimax asli merkuri ataupun hydroquinon yang biasanya menjadi bahan dasar untuk produk pemutih dan bisa menyebabkan perih ketika dioleskan sehingga obat penghilang bekas luka ini aman digunakan sekalipun untuk anak-anak. cara alami memperbesar alat vital pria menghilangkan bekas luka secara alami dan dengan obat - Noda atau flex hitam bekas luka yang disebabkan oleh bekas garukan, jatuh cara alami membesarkan payudara Kurap tubuh adalah infeksi jamur yang berkembang di lapisan atas kulit Anda.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails