Friday, 5 September 2014

Serius Cool - Kolam Renang paling Cool Di Hotel Citta Del Mare (14 Gambar)


Gila Best

Kolam renang hotel ialah fasiliti yang wajib digunakan apabila menginap di hotel walalupun anda duduk di hotel tepi pantai. We are just wired to jump into a pool because it is awesome. Di Hotel Citta Del Mare, Sicily Itali mereka mempunyai kolam renang hotel yang paling cool. Ianya kolam bertingkat lengkap dengan gelongsor air. Pada tahap terakhir anda boleh menggelongsor terus ke dalam laut. Very very cool. 




Sumber Luxury

6 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      sekali ini kutemui
      bisjut & royi yang mengalir
      basahi rumput-dedaunan
      diserap akar dan kehidupan
      sebelum menuang
      dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
      ada seketul bisjut & royi
      dipermainkan jejaka bangla
      lalu kita mulai
      mencari RM10K
      menerusi ranting-ranting sungai

      Nak bisjut?
      Nak 10K?

      Delete
    2. Beriklan dengan kami di ArenaNiaga
      Tidak perlu register!
      Iklan anda akan di approve secepat mungkin
      Anda boleh mengiklankan apa sahaja kecuali alat lucah
      Laman Web Berniaga Percuma di Malaysia...

      Klik sini ---> http://arenaniaga.com

      Sekian,
      Arena Niaga

      Delete
  2. Blog ni dah tak best. Tak ada maki hamun macam dulu-dulu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau xnya klu bukak untuk anon nanti merebak ayat jaja citer obe kena saman.... aku masih tunggu2 bila obe nak kuar kronologi info blogserius mengenai Effi Nazrel Saharudin didenda RM10,000 hina Agong lol

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails