Friday, 26 September 2014

Serius Mashup - Mashup Watak Kartun Barat Dan Timur Yang Cool (12 Gambar)


Nice!

Mari gabungkan 2 watak berbeza menjadi sebuah watak mashup yang cool. South Park mashup dengan Naruto adalah cool beans! Kesemua ini dihasilkan oleh Sylvain Sarrailh  yang berasal dari Perancis. Talented guy. 




Sumber Tohad DeviantArt

10 comments:

  1. Oh Rozana

    sekali ini kutemui
    bisjut & royi yang mengalir
    basahi rumput-dedaunan
    diserap akar dan kehidupan
    sebelum menuang
    dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
    ada seketul bisjut & royi
    dipermainkan jejaka bangla
    lalu kita mulai
    mencari RM10K
    menerusi ranting-ranting sungai

    Nak bisjut?
    Nak 10K?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jual beli online di Arenaniaga

      Homepage ---> Arenaniaga.com

      Iklankan disini ---> Arenaniaga.com

      Delete
  2. kalau dah gila tu, gila la sorang2, xpyah nk tunjuk sangat kt orang lain ko tu gila

    ReplyDelete
  3. ^ ko lagi truk, da tau dye gila yg ko follow blog dye knape?
    Yg ko atas Pengoment gila.

    ReplyDelete
  4. ko lagi gile mcm gile2

    ReplyDelete
  5. [ LOL ] John Cena meraba punggung seorang wanita semasa lawatan WWE ke Malaysia... takde siapa nak hentam dia??? http://fzzj.sharethisstory.net/my-809630-5832

    ReplyDelete
  6. entah hape2 je korang ni...
    x suke blog obe, tapi usyar jugak, da tu siap komen lagi...jadah apanyaaa... nk tergelak pon adaaaaaa....aparaaaa

    ReplyDelete
  7. Orang cerdik dan kisah rozana tak dapat dipisahkan
    haram jadah!!!

    ReplyDelete
  8. Salam sejahtera.
    Inginkan pendapatan sampingan selain gaji anda?
    Ingin tahu bagaimana sekeping SIMKAD boleh menjana pendapatan pasif anda?
    Peluang perniagaan dengan handphone anda dan jana pendapatan LUMAYAN !!
    Tidak rugi mencuba...rezeki di tangan anda,terpulang pada anda untuk menentukan nya...
    Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

    http://kadcetakduit.com/Therockba

    Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan....
    Terima kasih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails