Thursday, 31 January 2013

Serius Hot - Chef Farah Fauzan Quinn (12 Gambar)


Hnghh!!

Chef Farah Fauzan Quinn (32) ialah seorang chef yang hot. Beliau berasal dari Bandung Indonesia dan kini menjadi hos rancangan The Big Break di saluran Asian Food Channel. Rupa beliau ada iras Cheryl Samad dan Rihanna. Yep.. now you have an excuse to watch AFC!




Laporan asal Piyeson Dummy

20 comments:

  1. makin scroll ke bawah,makin besar lak buah dadanye

    ReplyDelete
  2. hot la gak. Tp tak suke tgk show die, tak de class langsong. Bg org buat rumah kt indon test2 makanan die mcm ntah pape je

    ReplyDelete
  3. S**T....i see nipple erection.....

    ReplyDelete
  4. Anis Nabilah made in Malaysia lg chomel!

    ReplyDelete
  5. penat tengok dia masak..dengan rambut tak ikat, dengan spek atas kepala melorot... pastu yang tukang makan food dia masak tu entah hapa2...
    dah mcm artis majalah playboy laa pulak minah ni...

    ReplyDelete
  6. sengal..ni nak masak ke nk tayang buah. bungux !

    ReplyDelete
  7. mantoppp...
    fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  8. sikit lagi nak sama nama dgn farah fauzana

    ReplyDelete
  9. damned ..dpt bini macam ni ...mmg tobat tak makan kat luar dah ...masak dalam rumah sambil dressup macam tu ...damned

    ReplyDelete
  10. Makcik ni bukan nak memasak sangat. nak melawa je lebih.

    aku pun rimas tgk dia buat show. dgn rambut berjurai2, baju ketat dgn boobs menonjol.

    aku ingat ramai yg x tgk masakan tapi tgk dia

    ReplyDelete
  11. nk promot yg die tu chef ke atau nk promot lingerie?kmpius jp.... -.-"

    ReplyDelete
  12. ooo boobs...arghhhh arghhhh..

    ReplyDelete
  13. Serius fetish indon plak... Hahahahahgagah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails