Saturday, 19 January 2013

Serius Cool - Makanan Terakhir Banduan Sebelum Dihukum Mati (9 Gambar)


Makanan terakhir

Di USA seperti di Malaysia, hukuman mati mandatori masih lagi diamalkan bagi mengukum pesalah-pesalah berat. Banduan bilik akhir akan diberikan satu permintaan terakhir sebelum dihukum bunuh. Henry Hargreaves, seorang artis dari New Zealand menghasilkan set gambar di bawah yang memaparkan makanan-makanan terakhir banduan bilik akhir yang terkenal dalam sejarah Amerika Syarikat. Ada yag makan banyak dan ada yang makan sikit. Jika anda banduan bilik akhir apa yang anda akan minta? Kami nak mintak ayam KFC. Coz they are finger lickin good or maybe we are the reincarnation of John Wayne Gacy!



Laporan asal Lagweiledich

12 comments:

  1. Ricky Ray Rector.. Jd hantu nk abiskn pecan pie die..

    ReplyDelete
  2. kalau mintak air zam - zam blh ke diorg kasi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni blog mantap kali
      jangan lupa ya kunjungi blog gw

      http://fikriarrasyidi345.blogspot.com/

      Delete
  3. ingin jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  4. Did they type it right? Yang mintak ice cream tu? 168 counts of murders? psychopath ke ape ni? Berangan nak jadi hitler much?

    ReplyDelete
    Replies
    1. he blew up the oklahoma federal building back in the 90s -___-

      Delete
  5. 'saving it for later'? ala kesiannya. but at least banduan2 ni sempat taubat cos dah tau nak mati kan. kita ni bebas kt luar, dosa tiap2 hari bertambah..mati datang tiba-tiba and tak diduga.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails