Saturday, 20 December 2014

Serius Cool - Figura Aksi Tyrion Lannister Game of Thrones (8 Gambar)


Hear me Roar

Kami gemar menonton siri tv Game of Thrones kerana ianya dipenuhi dengan watak yang menarik serta copious amount of unnecessary nudes. Hey I am a guy and I admit this. Dalam banyak-banyak watak GoT, watak Hodor Tyrion Lannister ialah watak yang paling popular kerana beliau sarkasis dan banyak dialog yang mencengkam. Figura aksi beliau nampak cool as hell. Dilengkapi buku, cawan dan juga dua set tangan. Crossbow menembak bapak di dalam toilet serta rantai emas mencekik perempuan simpanan tidak disertakan.




Sumber The Zero

7 comments:

  1. AKU LAK FIRST!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm ni lah..aku wat blog pasal aku tutoh mak kau ngan adik kau yg tetek baru nak tumbuh tu..then kau letak first eh..

      Delete
  2. All dwarfs are bastards in their father’s eyes

    ReplyDelete
  3. http://beautechicas.sharethisstory.net/my-885232-6226

    ReplyDelete
  4. Hey, try http://clashofclanshelper.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free gems from here.(IfQZYRXV9F)

    ReplyDelete
  5. Very nice article, I found it very useful .Even I have this wonderful website, Good quality of windows and doors are very essential for any workplace office.com/setup
    www.office.com/setup

    ReplyDelete
  6. I found this is an informative blog and also very useful and knowledgeable. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this blog mcafee.com/activate
    www.mcafee.com/activate

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails