Tuesday, 12 June 2012

Seriu LOL - Musik Video Paling Tinja Minggu Ini


Fucking Autotune

Kill it with fire and the kill it again using nuke

Thanks @paanovrtd for finding this crap



22 comments:

  1. najib tinja tahi kumbuhan shit

    ReplyDelete
  2. obe i suggest u to follow ray william johnson on youtube kalo ko nak video video yang sewaktu macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. rwj dh tunjuk video ni.. kira obe slow skit la.. tp xpe slow.. asal power

      Delete
  3. Replies
    1. Lebih confident dari obe yang cuma dapat menyanyi lagu nasyid terrorist

      Delete
    2. lulz.. Nak buat mcm mana dah tadika dia mcm tu kot masa tu

      Delete
  4. yeah, krispy kreme pun awesome. hahaha

    http://www.youtube.com/watch?v=mA-V2y7-rLA

    ReplyDelete
  5. and the parody ---->http://www.youtube.com/watch?v=GenVEH91Mec

    ReplyDelete
  6. Nak aje aku tampor laju² budak ni.

    ReplyDelete
  7. these are one of the reason we need pretty faces for music video

    nak jadik akauntan, lawyer kena ada standart, model pun mesti ar ada standart wahai org malaysia

    we need structured faces, face it~ T__T

    ReplyDelete
  8. best apa... at least dia autotune, takde la cam kumpulan double take hot problem tu...

    blog oh dafuq is this

    ReplyDelete
  9. teruk budak ni
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ini barulah dikatakan art! Jack Black plus Justin Bieber. Apa fan page fb dia? Tak sabar nak like.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails