Thursday, 24 January 2013

Serius LOL - Kid Cudi Versi Meleis


Choc'O

What is this shit? LMAO. Kah kah kah. Seb baik ada awek kalau tak tak boleh layan sampai habis tanpa terberak

Thanks @Prasys for this sos



45 comments:

  1. Replies
    1. ok je video ni.. daripada video vlogger perasan popular tapi mcam konek baik aku tgk video ni

      Delete
    2. korang perasan x kalu nigger isap weed ..ni tah2 x isap suria ..haha!!!

      Delete
  2. ewww.... bencinya. dia ingat dia lil wayne ke?

    ReplyDelete
  3. meleis + nigga = maggots

    ReplyDelete
  4. hah, comment disable pulakkkk

    ReplyDelete
  5. http://www.step2rich.net/basyir

    ReplyDelete
  6. Should have shown the pool scene from start to finish. And omit the rap.

    ReplyDelete
  7. wow malay pakai bikini.syok2

    ReplyDelete
  8. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4145924079723&set=pb.1032417281.-2207520000.1358958827&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F221021_4145924079723_1432404417_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F562046_4145924079723_1432404417_n.jpg&size=1024%2C1024

    ReplyDelete
  9. nak tiru far east movement ke macha? kah kah kah

    ReplyDelete
  10. budak Singa ni ada masalah sinus yang teruk ke?
    sengau macam ada ketumbuhan dalam hidung!

    ReplyDelete

  11. ada masa depan kalau duduk us.

    har har har

    kid cudi

    ReplyDelete
  12. nigga habis ke tu? kah3 macam pundek

    ReplyDelete
  13. demmm...this is one shrankable chris brown... too much brownie perhaps??? **mindFuck**

    ReplyDelete
  14. dlm perot melayu, kuar2 branak je trus jd nigger plak???

    kalo xde awekz mmg x kan aku membazir kan masa tgk video ni...

    ReplyDelete
  15. inilah singapora, di mana cina mahu jadi orang putih, melayu mahu jadi nigger, dan india mahu jadi india.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro India mahu jadi India? Now that's hilarious.

      Delete
  16. ok. actualy kenapa di minit 4.14 dia minum sirap tapi bukan tapai jack daniel? siap gelas kenduri kawin lagi.

    ReplyDelete
  17. ini kalau arwah ibrahim pendek tgok ni, menangis x berlagu beliau. inalillahh..

    ReplyDelete
  18. There they go, there they go, there they go(suara2 halus.)

    ReplyDelete
  19. wtf! bajet nigga habis katik ni..
    dah cukup tinggi ke nak kiss awek2 dlm video ni??
    harharharharharharharharharharharharharharharharharhar

    ReplyDelete
  20. mari kita tengok siapa yang kena?! *nada suara arwah ibrahim pendek*

    ReplyDelete
  21. bagus2... inilah yg kita nak. Meleis boleh berdiri dan duduk sama tinggi dengan nigga...hahaha.

    ReplyDelete
  22. Omg.. This is so wrong in many ways... I dont mind with the genre of his choice.. But dawg, u don't have enough swag and u are trying too hard to be nigga..

    YOLO!

    Puiiiii... Mak hang...

    ReplyDelete
  23. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  24. mak aih... rosak-rosak...LOL

    ReplyDelete
  25. hmmm...bajet nk tiru barat...rosak2...

    ReplyDelete
  26. kepala besar..besar kepala..tak cukup zat ke ?

    ReplyDelete
  27. hahaha!! adoi la bebudak ni, wat pecah perut ak gelakkan korg je..

    ReplyDelete
  28. obey u should watch this, when lagu janji manismu di remix in malay with slange - http://youtu.be/csUM84oHTGs

    ReplyDelete
  29. Ahhh..natang beruk yg nyanyi ni..bek mu dikir barat lg baguihh..

    ReplyDelete
  30. laki nih pendek gile smpi camera angle sume nak cover pendek die dgn pompuan tuh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails