Monday, 28 January 2013

Serius Cool - Rekaan Tol Di Gujerat India (11 Gambar)


Plaza Tol

Nampaknya di India lebuhraya bertol sudah mula wujud. Tak silap kami pembinaan tol ini semua dibina menggunakan kepakaran syarikat Malaysia. Bagus lah....... orang Malaysia kena tol orang India juga kena tol. Di bawah ialah rekaan tol di lebuhraya Gujerat. Agak cool. Tapi to be honest rekaan tol PLUS zaman early 90's dulu lagi cool dari yang ada sekarang. Tak tahu kenapa rekaan tol yang mempunyai rekaan senibina melayu dilupuskan. Strange


Laporan asal ArchDaily

11 comments:

  1. Mansuhkan tol.
    Mansuhkan harga minyak.
    Mansuhkan cukai.
    Bagi kami royalti ribu2 walaupun kami malas keja.

    Kami nak hidup free atas tanggungan kerajaan seumur hidup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayat biasa bg macai.. kene pbodoh cmtu je..

      Delete
    2. kah kah kah.. terbaik la qwerty.. gua sokong lu..

      Delete
    3. Puak2 kerajaan bersyukurlah kalu x sila keluar dr malaysia dh mai dah..

      Delete
    4. Tamak dgn harta dunia nk wtpe.xtau brsyukur dgn nikmat yg ade?

      Delete
  2. dengan rekaan yg sangat menarik ni membuatkan aku rasa hendak melawat pondok2 tol setiap hari

    BTW PUSINGAN HARI INI TAMAT PUKUL 9.30 MALAM. CUMA TINGGALKAN KOMEN DAN MENANGI RM30 SETIAP HARI!!! Cepat join Contest Komen Terakhir yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  3. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails