Monday 23 April 2012

Serius Cool - Snoozebox : Hotel Mudah Alih Dari Kontena Kargo (9 Gambar)


Hotel Sementara

Snoozebox ialah sebuah hotel mudah alih yang dimiliki oleh David Coulthard, bekas pemandu F1 McLaren Mercedes. Hotel ini dibina dengan menggunakan kontena kargo dan boleh dipasang dimana sahaja ianya diperlukan. Snoozebok ialah satu-satunya hotel mudah alih didunia dan dicipta bagi memenuhi keperluan pengunjung acara awam seperti tapak konsert, atau perlumbaan F1. Setiap kontena boleh diubah menjadi 4 bilik lengkap dengan tandasnya sendiri. Selain itu kemudahan lain seperti televisyen, wifi dan peti keselamatan turut disertakan.

Mungkin selepas ini penganjur OCCUPY DATARAN boleh gunakan Snoozebox. Lebih comfy dan jika gangster datang nak membelasah sukar sedikit mereka nak musnahkan kontena kerana ianya lebih keras daripada khemah kanvas.


Laporan asal Snoozebox

14 comments:

 1. Replies
  1. jahanomm..

   Delete
  2. nakharooommm

   Delete
  3. Tips blogger blogspot untuk menginap di Hotel Murah di Jakarta dan informasi mengenai penginapan dan hotel murah yang sesuai dengan Daftar Hotel Murah di Jakarta yaitu Sekitar Rp 100ribuan. Hotel Murah di Jakarta. Judul ini cocok banget buat seseorang yang ingin menginap sewaktu bepergian karena Hotel murah di jakarta melalui pemesanan online HOTEL MURAH DI JAKARTA. Saya rasa tidak ada lagi yang belum mengerti tentang hotel. hotel merupakan hotel murah di jakarta - Cari hotel murah di daerah Jakarta? mari simak ulasan ini yang akan menyajikan kumpulan daftar hotel murah Informasi mengenai Hotel Murah di Jakarta semakin banyak karena Jakarta adalah ibukota dari indonesia. Kalian sedang mencari penginapan atau hotel murah di jakarta bukan hanya Hotel Murah di Jakarta. Kualitas seperti apa yang disebut Hotel Murah di Jakarta, apa memang tempatnya yang kurang baik sehingga Hotel Murah Di Jakarta, GoIndonesia.com menawarkan pilihan hotel murah di seluruh jakarta. Permintaan terhadap hotel di Jakarta sangat luar biasa. Cara dan Tips memilih Hotel Murah di Jakarta.Jangan hanya sekedar hotel murah, tapi perhatikan juga peayanan Hotel tersebut untuk menunjang semua kegiatan Anda di Hotel Murah di Jakarta

   Delete
 2. Berbaloi baloi 1st

  ReplyDelete
 3. "Hotel Kontena

  Pilihan Eric Cantona."

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails