Thursday, 19 April 2012

Serius Fakta - Fakta Sadis Tentang Kem Tahanan Teluk Guantanamo


God Damn

Guantanamo ataupun Gitmo ialah kem tahanan yang digunakan oleh Amerika untuk menahan suspek "perang menenatang keganasan". Sejak dibuka pada tahun 2002, pelbagai hak asasi manusia dicabul oleh Amerika atas nama "keselamatan domestik" mereka. Dibawah ialah beberapa fakta sadis yang perlu anda tahu. Jika ada bandwidth terlebih aku sarankan korang download dokumentarai "Taxi To The Darkside of The Moon". Dokumentari ini akan membuka mata anda tentang nasib orang yang tidak bersalah tetapi dipenjarakan juga di Gitmo.







Laporan asal DailyInfographic

15 comments:

  1. Yang sedihnya, torture yang mereka kena tu saiko sungguh

    flush/bakar alquran depan mata, lepas tu gunakan female warden untuk batalkan air sembahyang mereka agar mereka x dapat solat

    ReplyDelete
  2. siksaan neraka lagi sakit la bodo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..mgkin kau salah sorg yg rasa dulu..

      Delete
    2. sebelum aku, kau dulu masuk neraka...sebab kau lagi tua dari aku...

      Delete
    3. kirim salam kat malaikat Malik ye..

      Delete
    4. kepoh betul la @Aku Yahudi ni. buat lawak pun tak jadi. merepek lebih

      Delete
    5. macam lancau je lawak ko. potong konek la baru boleh jadi lawak ko tue

      Delete
  3. Aku rasa kat Kemunting pun berjuta-kali lebih elok kan ? Hehehehe.

    ReplyDelete
  4. guantamo ni tempat org xbersalah...fap US fap US.

    ReplyDelete
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  6. ask Harold and Kumar.. They've been there..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails