Wednesday, 19 October 2011

Serius WTF - Testikel Gergasi


in b4 SLOWPOKE



27 comments:

  1. Erzarita Scarlet19 October 2011 at 11:57

    serius fuuu....=___=

    ReplyDelete
  2. nie la batu terapung nama nya..

    ReplyDelete
  3. biar bananaaaa.....

    ReplyDelete
  4. skali Melancap banyak mane la air yg kluar ehhhh???mau setimba niiii

    ReplyDelete
  5. pelik tapi betol.huh

    ReplyDelete
  6. Ni angin pasang nih.. telor masuk angin..

    Blog Dah Hujan

    ReplyDelete
  7. itu mcm kepala sotong kurita je..

    ReplyDelete
  8. bancrofti filariasis?

    maybe...kaki die nmpk mcm kaki gajoh tak?

    aku xle play video

    ReplyDelete
  9. this was like yearsss agooo...

    ReplyDelete
  10. kalo dah besar camtu,adakah ia masih lagi sensitif dgn sentuhan?i'm curious

    ReplyDelete
  11. pompuan tgk kire aurat x nih? huhuhu

    ReplyDelete
  12. mcm south park lak,episode medicinal fried chicken. balls beasr sampai boleh hop using it

    ReplyDelete
  13. muka dia pun nampak menahan kesakitan yang amat sngat

    ReplyDelete
  14. Ya allah kasihannya orang ini. Semoga allah bantu dia yang terseksa. Kesiannya aku tengok.

    ReplyDelete
  15. kesian pakcik ni kena untut, org bleh plak make fun

    ReplyDelete
  16. filariasis la... kat area hutan malaysia pun boleh kena. Old story what.. aku tgk ada lagi besar.

    Penyakit ni disebabkan oleh Brugia malayi, sejenis parasit yang disebarkan oleh nyamuk (mcm anopheles, aedes etc). Obstructuon of lymphatic channels can cause infiltration of fluids into the interstitial layer between the cells. Thats why he got scrotal edema. Normally kena kat kaki.

    aku belajar benda ni, dey. Banyak lagi topic filariasis.. lagipun, aku kenal prof yang pakar dalam bab ni.

    Aurat? Niat tu kena betul. Bukannya nak tgk sbb dia pelik. Sian tau pakcik ni. Hangpa duduk kat bandar, boleh la kecam dia. Orang lain kena gigit nyamuk cuma kena denggi/malaria, org kampung ni, kena untut. Sian tau. Susah nak cure.

    ReplyDelete
  17. what is seen cannot be unseen...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails