Sunday, 16 October 2011

Serius Cute - Bila Kim Kardhasian Memakai Jubah Dan Burqa (8 Gambar)


In b4 "Ayunya memakai hijab"

Kim K pergi ke Dubai untuk mempromosikan some shit no one gives a crap. Disana beliau memakai jubah dan burqa........... silalah tengok. I think she look really cute.






Laporan asal DM

43 comments:

  1. toceng...toceng...toceng...toceng...toceng...toceng...toceng...toceng...

    ReplyDelete
  2. Now imagine her riding a camel holding AK-47 and yelling "alolololololololol"

    ReplyDelete
  3. penghinaan kepada Islam?? no?? hahahhaha XD

    ReplyDelete
  4. Seen this pic days ago. Funny how someone commented, the best she ever looked! lol. But did u read the post from the source? rasa macam nak pukul DM for their news reporting. such an insult to the journalism world. Anyway, the last picture is the prettiest indeed!

    ReplyDelete
  5. fits right in, she must have sandnigger in her blood.

    ReplyDelete
  6. kalo yg tertutup tu mmg cantek..

    ReplyDelete
  7. it would make a lot more sense if the sex video of her with his ex boyfriend doesn't expose to the world. dunia dunia.

    ReplyDelete
  8. Ayunya memakai hijab...

    ReplyDelete
  9. x abis2 nk fap... korg ni darjah bape?

    hahahaha mesti ade yg kate aku gay jap agi. lek arr jgn maraaa..

    tp betul aku ckp ni..

    ReplyDelete
  10. aduhh!! klau dia pkai jubah,cmne org arab nak nmpak bumper dia yg power tuh?

    ReplyDelete
  11. macam fauziah ghous...tahajjud cinta (errkkk...)

    ReplyDelete
  12. Apa toceng toceng? Dah lah nak mencarot, bodoh lak tuh. Bukan toceng la ngok. PA CHEW CHENG; means to masturbate in Hokkien.

    ReplyDelete
  13. Ak rasa kalo tajuk post ni "Kim Kardashian masuk Islam' memang trolling abes r. Konpem Ana Muslim dtg komen. HAHAHAHA - emil

    ReplyDelete
  14. lepas ni msti ad org post diz pic n buat gossip ckp kim kardashian satu family convert to islam.

    ReplyDelete
  15. Tak ayu lansung !!! lagi ayu dia tak pakai baju lansung...

    ReplyDelete
  16. This FAP material is certified HaLaL now lol

    ReplyDelete
  17. pelik org islam ni.. dia tu dah la ratu bogel, ratu seks, semuanya ratu lah kiranya... dia pakai burqa tu, jelas satu penghinaan kepada org islam.. nak puji watpenye, cute la, cantik lah..rasanya korang tak kenal betul2 lagi siapa dia tu..

    kalau p tanya org yg suka layan blue, semua kenai aih dia ni..

    ni bukan Serius Cute, ni adalah Serius MENGHINA ISLAM>> huh..

    ReplyDelete
  18. skrg kalau dia keluar jalan2 kat barat dgn pakaian mcm tu, adakah dia akan dikatakan oppressed, have no right to wear anything she want? barat yang fucked up mesti terkejut kalau tau dlm tu adalah kim K. mata terkebil2 kena telan sendiri kata2 diorg bila kim K ckp: i choose to wear this. "it's my right." and here same goes to muslimah aorund the world. WE CHOOSE TO WEAR HIJAB. and you western world, is taking the right from our hand.

    ReplyDelete
  19. yep2..haters gonna hate

    butthurters gonna butthurt..LOL

    tp, komen lufkin plg WIN

    ReplyDelete
  20. moga-moga terbukak ati akak kim k nak pakai hijab ;)

    ReplyDelete
  21. FARHAN AJ adalah seorang troll yg bodoh

    ReplyDelete
  22. farid adalah sorang lelaki melayu troll yang paling bodoh dikalangan kaum melayu yang membaca artikel ini...

    ReplyDelete
  23. Jubah n burqa adalah pakaian budaya bagi orang arab.. just like baju kurung bagi orang melayu.. so sape2 jer boleh pakai.. artis hollywood ker, bollywood ker.. even abu jahal pun pakai jubah.. xrelevan kalo nk d kaitkan dgn agama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..xtau tp nak komen jugak..tu la pasalnye.

      Delete
  24. waaa..rase macam nk selak jubah tu dan bagi satu tusukan padu kat pantat dia..omnomnom

    ReplyDelete
  25. macam minah-minah Iran kat MMU je..

    ReplyDelete
  26. CANTEKYERRR KIM PKAI BJ MAROON TUUU!! ^_^
    KALO PKAI TDUNG LEKLOK MST LG CNTK.

    ReplyDelete
  27. 4th picture looks like she has something pointed out.

    ReplyDelete
  28. omg ! bile ni ? tatau pon ? noob ~ nak tgok dea :(

    ReplyDelete
  29. VIDEO LAWAK GILAA ! HAHAHAHA . BUDAK MRSM . HAHAHHA!

    http://www.youtube.com/watch?v=kDN6XOUc9wU

    ReplyDelete
  30. Memang cantik. Tapi kat sini, kalau cakap cun ke lawa ke, sama macam komen orang lain la.Tak sejuk la macam tu. So, kena buat komen layen dari layen la...cakap la dia hina Islam ka...Arab ka...janji layen sikit. Aku pun nak buat la--> Ni semua agenda Freemason. Layen dan cool sikit.

    ReplyDelete
  31. canteknyer dia pakai baju last tu

    ReplyDelete
  32. Encik Farhan AJ..hidayah itu milik Allah. dia mmg org kafir tp manalah tau tiba2 Allah nak bagi dia hidayah terbuka pintu hati untuk mengenali Islam. Tak menghina Islam pun, since jubah bukan pakaian org Islam tp pakaian budaya org2 Arab. Ini baru pakai jubah nak kutuk bagai..camne org bkn Islam nk nmpk keindahan Islam.

    ReplyDelete
  33. last pic dia mmg cntek..xyah tayang2 pon lagik cntek..

    ReplyDelete
  34. 3 hari 3 malam aku fapfapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  35. she is armenian .
    mana tahu one day dia masuk islam... haa kan..terhapus dosa2 bogel dia selama ni..

    ReplyDelete
  36. she is armenian .
    mana tahu one day dia masuk islam... haa kan..terhapus dosa2 bogel dia selama ni..

    ReplyDelete
  37. gambar terakhir tu memang terbaik la.. sangat cantik.. sebabkan dia armenian, lagi nampak cantik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails